2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 1121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سخته منم عییییین خودت .ولی بمون و از خونه خودت اقدام کن هیچ شکایتی علیهتنمیتونه بکنه مجبوره نفقه ...

اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر کار خواستی بکن میگه منم کار خطا و غیر شرعی نکردم امامی ما هم همینکارو میکردن و از این اراجیفا میگه

چند سال طول کشید ول کنه!؟نمی‌دونم چرا حس میکنم شوهرم اونو ول نمیکنه

ببین عزیزم اگر بچه نداشتی یه پیشنهاد دیگه میدادیم ولی الان شرایط شما خیلی فرق میکنه با کسی که حامی داره یا بچه نداره.  توی همین نی نی سایت یه خانومی گفت فردا میرم باوجود اینکه میدونست خانوادش قبولش نمیکنن، اینجا همه گفتنبرو واسه چی موندی بنده خدا دو روز آواره بود شب رو مونده بود بیمارستان کسی راهش نداده بود بیچاره دست از پا درازتر برگشت. بحرف اینایی که میگن برو و نمون  اعتماد نکن . از قدیم گفتن سیر از گرسنه خبرنداره ولی من میفهمم داری چی رو از سر میگذرونی فقط به عنوان یه دوست. میگم بمون سر زندگی 

اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر ک ...

ببین بکشش سمت خودت .عشوه گری یاد بگیر و تامیتونی زبون بریز.وقتی اومد یهو برو نزدیکش و شروع کننده رابطه باش و حرفای س ک س ی بزن .بگو ک میخوام فقط مال خودم باشی.عشوه گری رو یادبگیر و تمام تلاشتو بکن مطمئن باش برمیگرده

عزیزم زنگ بزن 123 آدرس بگیر بهت جا میدن

به بهزیستی زنگ زدم گفتن بری اونجا گوشیتو میگیرن حق خروج نداری یجور زندانی 

حالا شاید جا و کار گیرم نیاد برم بهزیستی ادرسو بهم دادن

اول باور کن اون یه مرد پست نامرد بی غیرته که انصاف نداره ... از دلت بیرونش کن ارزششو نداره ... لیاقت ...

اگه از دلم بیرونش میکردم که درد نداشتم میگفتم همینکه یه سقف بالاسرمه و یه بخور نمیری میخورم و بچه هام کنارمن خدایا شکرت تمام دردم اینه که نمیتونم از دلم بندازمش بیرون و نمی‌فهمم چرا نمیتونم در آن واحد هم دوسدارم بمیره هم اینکه دوسش دارم حالم دست خودم نیست

اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر ک ...

فکر کن چیه تو ازون زن کمتره . یاد بگیر عشوه رو .زبون ریختنو یاد بگیر و بکشش سمت خودت وقتی میاد بچه هارو ببر پیشش و تعریف کن و خلاصه بزار خوش بهش بگذره تو خونه 

ببین ول کن اینا رو با رفتنت از اون خونه فقط تو اون خونه نیستی دردات همه جا همراتن دوری بچه و حرف و ح ...

فکر نمیکنی اگه برم همسرم ممکنه برای اومدن به خونه و نگهداری بچه ها. ازم خواهش و تمنا کنه و شاید یه تصمیمی جلوی پام بزاره

اگه از دلم بیرونش میکردم که درد نداشتم میگفتم همینکه یه سقف بالاسرمه و یه بخور نمیری میخورم و بچه ها ...

حالت طبیعیه ... دلت شکسته داری درد میکشی ولی بخودت مدام بگو این ادم نامرد ارزششو نداره ... 

یکی از دوستام چندسال شوهرش بهش خیانت کرد و دوستم بخاطر بچه اش موند و زندگی کرد حتی شوهرش میگفت دیگه ...

اخه تو این چند ماه بدترین حرفا بین منو اون رو بدل شد و حرمت ها بینمون از بین رفت و اینکه همسرم انگار خیلی اونو دوسداره که حتی با رفتن من مشکلی ندارد آرزومه که من برم 

به بهزیستی زنگ زدم گفتن بری اونجا گوشیتو میگیرن حق خروج نداری یجور زندانی حالا شاید جا و کار گیرم نی ...

عزیزم تو که   جایی  پناهی نداری  پس بری اواره میشی   روزهای بدتری در انتظارته  پس بمون بالا سر بچه هات نزار   اواره شن  هر کی  چیزی بگه بهشون  بمون کنار بچه هات    زندگی خودت کن  شوهرت نادیده    بگیر   همه از زندگیشون راضی نیستن همه  زندگیا گل و بابل نی  عزیرم  بمون  پس   بلاخره سرش به ینگ میخوره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم