2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 120952 بازدید | 1121 پست
شاید خدا بیرون از این خونه برام آرامش گذاشته تا نرم که متوجه نمیشم

نه گلم خدا اول عقل داده ازش استفاده کن تا بعدش خودت آرامشت بهم نخوره والا بغ رفتنت چیزی درست نمیشه 

بله اگه درامد خیلی عالی داشتی یا سرپناه میگفتم فردا دیره همی الان برو

بخودت برس خب شاید خیلی دیگ ساده ای بخودت نمیرسی لباسای چیز بپوش رنگای جذاب مثل قرمز بپوش ناخن بکار پ ...

چرا بخودم میرسم اون دیگه منو نمی‌خواد منو بعنوان شریک زندگی نمی‌خواد بخدا زشت هم نیستم دیگه تو چشم اون نیستم فقط بخاطر بچه هام منو تحمل می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من بمون همون خونه و راهش نده. توی خونه ای که الان هستید مستاجرید؟ مهریتو بگیر که سر پناهی بتو ...

اره مستاجریم همیشه سبا ساعت چهار میومد چند ماه پیشا منم یه شب درو قفل کردم هر چقدر زنگ زد درو باز نکردم تا اینکه داشت درو می‌شکست ترسیدم باز کردم همون شب خیلی منو زد که تا دو ماه دستم شکست البته بیمارستان منو نبرد خودبخود خوب شد 

عزیزم منم دوسال همچین مشکلی داشتم و شوهرم منو از خونه بیرون میکرد ب مدت یکماه و بعدش میومد دنبالم و ...

چند سال طول کشید ول کنه!؟

نمی‌دونم چرا حس میکنم شوهرم اونو ول نمیکنه 

شما به شوهرتون بگین این خونه این خانواده هست من و تو و بچه ها کسی که این زندگیو دوس نداره خودش باید ...

میگه من اجاره شو میدم پس تو باید بری اگه داری اجاره بدی باشه تو باش ما میریم

اسی بعد ۵ سال زندگی درخواست طلاق دادم و نشستم توی خونم تا حکم بیاد اونم بعضی شبا نمیاد مثل امشب آخری ...

در اینباره خیلی حرف زدم که بره من با بچه ها هستم خودم بزرگشون میکنم اونم با دختره بره قبول نمیکنه میگه پول اجاره شو خودم میدم 

ببین 

اول علیهش مدرک جمع کن که بهت خیانت میکنه(مثلا یروز بچهارو بسپر به یکی و تعقیبش کن و عکس و فیلم بگیر) بهتره راجب این مدرک که کدوم معتبرتره بایه وکیل صحبت کنی 

بعد اینکه مدرکتو جمع کردی برو ازش شکایت کن هم بخاطراینکه خونه نمیاد هم بخاطر خیانتش. دادگاه احتمال زیاد خونه رو بده به شما و اینکه گفته بچهارو ازت میگیره نمیتونه اینکارو کنه. 

بعداینکه اقدام به طلاق کردی قفل در خونه رو عوض کن 

اره مستاجریم همیشه سبا ساعت چهار میومد چند ماه پیشا منم یه شب درو قفل کردم هر چقدر زنگ زد درو باز نک ...

اصلا با شوهرت مکالمه جدی نداشته باش در حد حرفهای روزمره کافیه .

میدونم چه حالی داری آدمی که خیانت میبینه با مرده فرقی نداره ولی فراموش نکن این روزا هم میگذره و تنها کسی که دلش واسه این زندگی و بچه ها میسوزه فقط و فقط خودتی. اوا سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی و رابطه ات رو با خدا  بهتر کن با مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی ۱۴۸۰ تماس بگیر خیلی کمکت میکنن. به خودت فرصت بده و عجله نکن بیرون هیچی واست نریختن 

شاید دخترونه پسنده ایتدفعه دخترونه شو یعنی دیگ زیاد تغیر نده ،من دیدم یکی شوهرش همینجور بود دعا گرفت ...

بعضی وقتا حس میکنم دعا برای شوهرم گرفتن چون خیلی عاشقم بود ما از این مشکلات نداشتیم وقتی کارشو عوض کرد کلا رفت تو این کارا

چند سال طول کشید ول کنه!؟نمی‌دونم چرا حس میکنم شوهرم اونو ول نمیکنه

ببین شوهرمن جوری عاشقش بود ک میومد خونه اصلا اعصاب نداشت با کوچک ترین اذیتی بچه رو ب باد کتک میگرفت هزاران بار قهر کردم و چندماه چندماه ازش بیخبر بودم.ما هم عاشقانه باهم ازدواج کردیم.خیلی سختم بود.تا اینکه ب خودش اومد.کل رابطشون دوسال طول کشید و بعدش اومد بیرون از اون رابطه.و اینکه الان باهم خوبیم و من هیچوقت سمت گوشیش نمیرم چون میگم بزار اگ کاری هم میکنه من نفهمم اینجوری ب نفعمه

از من به تو نصیحت هیچ جا نرو نترس بمون کنار بچه ها و اتفاقا از همونجا اقدام به مهریه و نفقه کن خواس ...

من اگه از خونه برم نمیتونم خونه بابام برم باید برم دنبال کاری تا جای خوابی داشته باشم 

الان تو جدا شدی یا برگشتی!؟

بعضی وقتا حس میکنم دعا برای شوهرم گرفتن چون خیلی عاشقم بود ما از این مشکلات نداشتیم وقتی کارشو عوض ک ...

از کارش پس شاید همکارشه ساید رفیقاش عیاشن ،یکاری کن کارش چیز دیگ ای بشه ،

از راه مظلوم بازیو  اینا وارد شو شاید جواب داد

عزیزم توی همون خونه بمون که سر پناهی داشته باشی برای خرجیت هم از سالمندان نگه داری کن چاره ای جز این ...

نه نمیتونم خونه کرایه کنم پول ندارم نگهداری سالمند باوجود بچه ها نمیتونم جز اینکه کلا از اینجا برم