2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177867 بازدید | 1544 پست

خانوما چرا با مرد متاهل میرن تو رابطه مگه قحطی مرد مجرد اومده.🤔🤔خانومی که راحت میری با مرد متاهل حرف میزنی کمی بیشتر فکر کن ، داری باعث نابودی چندین نفر میشی ،آخرشم خودتم نابود میشی در هر حال، چون یه روزی تو رو هم رها می کنه ،فقط موقت شاید احساس خوشبختی کنی چون صد در صد اشک اون بچه هایی که زندگیشون رو خراب کردی دامنتو می گیره ،لطفا جلو خودتو بگیر . تو رو به عزیزانت قسم جلو خودتو بگیر🥹🙏🤧

میشه ب منم بگی؟؟شوهر منم همین کارو کرده با ی زن ۳۸ساله ک از خودشم بزرگتره و ی پسر بزرگ داره☹️☹️☹️

یکم خاکستر و یکم خاک از قبرستون بردار و هفت بار سوره ی عنکبوت رو بخون بهش و بذار پلاستیک درش رو گره کن 

ببر یه جایی بپاش تو هوا به نیت همون زن و همه ی زنان مزاحم و نامشروع از شوهرت 

عالیه 

فقط مواظب باش پشت سر شوهرت نپاشی یا شوهرت از روش رد نشه چون شوهرت واسه همیشه میره از پیشت 

ولی اگه اون زن از روش رد بشه خیلی عالیه ولی اگه نشدهم عیب نداره به نیتش بپاش تو‌هوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر ک ...

بگو گوه نخور، امام سر شرایط سیاسی گرفت، تو بخاطر زیرشکمت،یاد گرفتن هر کثافت و بولهوسی و بچسبونن به دین و قانون ...زر زده خواسته دلتو خالی کنه دیگه انقداهم هرکی هرکی نیست، قانونی اقدام کن و اگه بیرونت کرد شکایت کن، به این راحتیا ول نکن خونه زندگیتو.

برای اولین بار دلم میخواد نفرین کنم

انشاءالله به حق حضرت زینب س شوهرت و اون زن هرزه صدبرابر بدتر جواب قلب شکسته اتو بدن،به زودی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نمیدونم بخدا تو این چند ماهی که فهمیدم شبی نبوده که زجه نزدم گریه نکرده باشم هیچ روشی به ذهنم نمی‌رس ...

عزیزم میدونم ماها بیرون از گود نشستیم نظر میدیم اما وقتی هیچ حامی نداری ترک خونه هیچ کمکی که نمی کنه شرایطت بدتر میشه به نظرم اگه میتونی دوره های آنلاین خیاطی یا سرویس آشپزخانه از این چیزا بگیر سعی کن کار در خانه یاد بگیری یا آرایشگری مثلا مشتری تو خونه قبول کن وقتی در آمد داشته باشی کم کم اعتماد به نفس میگیری از فکر شوهرت در میای فقط خودت و بچه ها رو ببین تا میتونی پس انداز کن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
یکم خاکستر و یکم خاک از قبرستون بردار و هفت بار سوره ی عنکبوت رو بخون بهش و بذار پلاستیک درش رو گره ...

واقعا جواب میده؟ نیت کنیم بپاشیم جواب میده، گم میشن اززندکیمون؟ 

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

عزیزم باورم نمیشه یعنی چی که بدون اینکه درخواست نفقه کنی بری شکایت کنی بگی نفقه نمیده ، خیانت هم می‌کنه ، دست بزن هم داره و ..... ازین زندگی بزاری بری ؟ باورم نمیشه این دیگه چه مدلشه، درک میکنم خسته ای ، ولی یکم بهتر فکر کن ، رفتن راه حل نیست 

هر زن دیگه ای جای تو بود این مردو از وسط جرش میداد خیلی عذر می‌خوام 

بعدشم میگی اون خونه اجاره ای هست ، پس خونه شوهرت نیست ، خودت کار کنی اجارش رو بدی میشه خونه خودت دیگه خونه اون اشغال نیست که دم به ساعت بگه جمع کن برو ، وقتی جهاز خودتم داخل اون خونه اس، از پلیس ترسوندتت؟ اینهمه آدم دارن بهت راهکار میدن تا چند ورق خوندم فقط میگی می‌خوام برم 

کمی عاقل باش عزیزم 

قشنگ درک میکنم چقد خسته و آزرده ای ولی یکبار برای همیشه اینو تمومش کن، حالا فکر کن شوهر نداری ، چیه این خیانتکار رو دوست داری هنوز ؟ 

خانوما چرا با مرد متاهل میرن تو رابطه مگه قحطی مرد مجرد اومده.🤔🤔خانومی که راحت میری با مرد متاهل ح ...

ووقعا به این حرف اعتقاد دادی؟این خونه خراب کن ها از همه خوشبختر هم میشن من ندیدم تاوان بدن طفلک اون بچه ها خدا نگذره از زن هرزه که میره با مرد متاهل

مرسی از راهنمایی همه دوستان ..کامنت ها زیاد بود دیگه نتونستم تک تک جواب بدم اما همه گفتین بخاطر بچه ها بمونم و اینکه صلاح منو می‌خواستین که بخاطر تنهایی و بی کسی کجا برم بهتون حق میدم درست میگین اما من خیلی داغونم بخدا همش میگم مردا بیشترشون خیانت میکنن اما مدلی که همسر من هست نوبره عملا انگار من وارد زندگی اون و اون خراب خانوم شدم و این باعث عذابمه که چرا باید یهو زندگیم اینطور بشه من نرفتم اما فکرم درست نیست روانم خرابه مثلا امروز به خودکشی فکر کردم بعد یهو به فروش وسایلم فکر میکنم اصلا آروم و قرار ندارم شوهرم ساعت پنج خونه اومد که وسیله شو بزاره شاید باور نکنین سی ثانیه پیش بچه ها بود بعد دوباره رفت تو اتاقش و باز صدای پیام دادنش بعدم اومد بیرون گفت شب نمیام😔 دوسدارم جیغ بزنم تروخدا درکم کنین دلم داره منفجر میشه تروخدا یه راهی بگین من چه کنم آروم شم الان دخترم فردا مهد داره خبرم داشت حتی پول نداد ببرمش گفت ندارم به همین راحتی و رفت آخه تروخدا بگین این زندگیه آخه...فقط بگین من جهازم برقیامو بفروشم درنظرتون بهتر نیست آخه پول ندارم

اخه گفته هر اقدامی کنی از خونه میندازمت بیرون میگم پلیس خبر میکنم میگه بکن قانون ایران طرف ماست هر ک ...

امام اگر زن دوم گرفته در صورتی بوده که زن قبلی فوت شده اگر منظورش ائمه هستن ، و اصلا جریانات اونا فرق داره ، از دین و اسلام فقط همین چند تا زن گرفتنش رو فهمیدن 

نخیر عزیزم ، اگر بدون اطلاع شما اینکارو کرده خودش قانون و تبصره داره، تورو قرآن اینقد نترس و اقدام کن برای گرفتن نفقه، بگو من زندگیم رو دوست دارم اصلا برو با همون زن دوم اصلا خونه من نیا، نفقه بده خودتم کار کن و یک زندگی ایده آل با آرامش بساز برای خودتو و بچه هات 

اون بیرون کلی گرگ منتظر طعمه هایی عین تو هستن 

قربونت برم خیلی عاقل باش بی گدار به آب نزن

عزیزم باورم نمیشه یعنی چی که بدون اینکه درخواست نفقه کنی بری شکایت کنی بگی نفقه نمیده ، خیانت هم می‌ ...

اره پول بدم انگار مال منه...ماهی ده میده پول ندارم که بدم

واقعا جواب میده؟ نیت کنیم بپاشیم جواب میده، گم میشن اززندکیمون؟

خودم جواب گرفتم البته خودم چیز خاصی نبود و رفته بود فقط میخواستم یه وقت برنگرده عوضی 

ولی به چندنفر گفتم به طرز عجیبی جواب گرفتند 

مرسی از راهنمایی همه دوستان ..کامنت ها زیاد بود دیگه نتونستم تک تک جواب بدم اما همه گفتین بخاطر بچه ...

نظر همه ما اینه که بری شکایت کنی و درخواست نفقه ، بقران راهش همینه ، بعدشم چرا خودتو اذیت می‌کنی ، ازش دل که بکنی ، دیگه اهمیتی نداره، کی بیاد کی بره ، بخدا اول خودت بعد بچه ها خیلی مهمید، دیگه هر کسی شوهرش رو یک جوری از دست میده یکی با مرگ یکی با خیانت ، خیلی از خانوما همسرانشون رو دوست داشتن و از دستشون دادن به واسطه مرگ ، دیگه با نبودشون کنار اومدن تو هم فکر کن مرده

همه طلاهای مجردیمو گرفت که الان ۴۰۰میلیون میشد بهش میگم بده میگه این بابت اینهمه سال خونه من خوردی و ...

شوهرت خودشیفته ست احتمالاااا

خودت و باهاش پیر نکن

بپذیر یه مدت 

انگار هم خونه ته

همین‌که نو این‌مدت تا وقتی بچه هات بزرگ‌تر بشن کتکت نزنه و آسیبی به بچه هات نرسه خوبه بموووون بخاطر بچه ها و خودت چون جایی نداری

از خونه بری سواستفاده ازت میکنن صبر کن حداقل یه کیس خوبی واسه خودت پیدا بکن بعد برو 

مرسی از راهنمایی همه دوستان ..کامنت ها زیاد بود دیگه نتونستم تک تک جواب بدم اما همه گفتین بخاطر بچه ...

اسی نمیدونم پیاممو دیدی یانه ولی به حرفم گوش کن 

همین فردا کمی خاک قبرستون برو بیار و با خاکستره توی منقل قاطی کن و بریز یه کاسه و هفت بار سوره عنکبوت رابخون و فوت کن بهش و بذارپلاستیک و درش رو محکم ببند و برو یه جایی بپاش تو هوا به نیت دورشون اون زن و همه ی زنان نامشروع از شوهرت 

مطمئن باش اون اشغال گورشو از زندگیت گم میکنه 

مواظب باش پشت سر شوهرت نپاشی که میره دیگه برنمیگرده

زنگ بزن اورژانس اجتماعی

یا بهزیستی صدای مشاوره ۱۴۸۰

راهنماییت میکنن گلم..فقط خودت نتونستی طاقت بیاری اون طفلی ها چطور طاقت بیارن‌باید برن زیر دست اون زنیکه خراب..اون‌حیوون فک‌کردی بفکر بچه های شماست..فقط شکنجه شکن میده ..و این خیلی بدتره...