2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 43072 بازدید | 713 پست
نرو اگه جایی نداری یا پولی چون پشیمون میش مجبوری دوباره برگردی منم از خونه بعد کلی کتک باکمزبند زدم ...

گفتم برم بیرون بعد تو دیوار کار نگهداری از سالمند پیدا کنم 

گفت هر کاری بخوای کنی قبلش باید از این خونه خارج بشی برای همیشه

عزیزم منم دوسال همچین مشکلی داشتم و شوهرم منو از خونه بیرون میکرد ب مدت یکماه و بعدش میومد دنبالم و بعد چندروز دوباره میگفت نمیخوامت و پای ی دختره وسط بود و اون مینشست زیرپاش و خدا رحم کرد بالاخره ب خودش اومد و دست ازون برداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدای من 😔😔😔😔😭😭😭میفهمم چی میگی دردت به عمرم خیلی سخته خیلی......چرا قانونی ازش جدا نمیشی به ...

میگه بخوای طلاق بگیری یا دادگاه بری باید کلا از خونه ام بری جایی اینجا نخواهی داشت 

میگه من تا آخر عمر همینم میگه شناسناممو یروزی چند تا اسم زن دیگه جز تو میزارم حتی به بچه دار شدن با اون زن در باره ش حرف زدن تصمیمات گرفتن 

شما به شوهرتون بگین این خونه این خانواده هست من و تو و بچه ها کسی که این زندگیو دوس نداره خودش باید بره عزیزم قرار نیست شما بخاطر حماقت یک مرد هم خودتو بدبخت کنی هم بچه هاتو ااینجوری بهش بگو بزاره بره به درک بابا فک کن طلاق گرفتی 

بری از خونه که چی که نه خونه داشته باشی نه پیش بچه هاتی؟؟

بزار خودش بره خونه و بچه ها برا تو

نه عزیزم من با یک درصد چیزی ک میگی هم نمی موندم واقعا خیلی محکمی ولی وقتی بچه داری دیگه مسئله خودت ...

نه جز اسمش چیزی ازش نمی‌دونم خودش میگه طرف می‌دونه زن و بچه دارم اما چون خیلی دروغگو همسرم شک دارم بدونم شاید می‌دونه و خیلی پست فطرتهشب و روز با اونه یا در حال پیام دادن یا زنگ زدن آب میخوره بهش میگه انگار من اینجا اضافه ام یا زن دومم و اون زن رسمیشه

اسی بعد ۵ سال زندگی درخواست طلاق دادم و نشستم توی خونم تا حکم بیاد اونم بعضی شبا نمیاد مثل امشب آخرین چیزی که برام مهمه حضور اونه 😑 میگم اصلا کاش نیاد 

دیوونه ایییاااا بخدا بشین تو خونت بگو من طلاق میخوام و پیش بچه هام میمونم اونه که باید بره نه تو

بخودت برس قرتیشو یعنی رنگ موهای س ک س ی همچیتو س ک س ی کن بگو میخام برم باشگاه اگ نرفتیم برو ی دور ب ...

اتفاقا موهامو رنگ کردم کوتاه کردم همه کاری کردم اما دیگه به چشمش نمیادچون یکی دیگه تو چشمش هست اتفاقا یزمانی خواستم تعقیبش کنم اما خوب کسیو ندارم برام اینکارو کنه و پولشم ندارم که کسی برام اینکارو کنه

بیشتر مشکلات و تحمل کردنها از بی پولی هست. پیشنهاد میکنم اگه سرمایه ای حتی کم داری تو فارکس سرمایه گ ...

اره همه دردم بی پولیه والا که رفته بودم راحت و بدون نگرانی

اتفاقا موهامو رنگ کردم کوتاه کردم همه کاری کردم اما دیگه به چشمش نمیادچون یکی دیگه تو چشمش هست اتفاق ...

شاید دخترونه پسنده ایتدفعه دخترونه شو یعنی دیگ زیاد تغیر نده ،من دیدم یکی شوهرش همینجور بود دعا گرفت خوب شد ریخت تو غذاش،بنظرم اینکارو کن 

بشین سر جات لازم شد درخواست نفقه خودت و بچه ها رو بده دلت چیه این آدم رو میخواد دختر خوب عقل داشته ب ...

عمر من چی!!!؟جوونی من چی !!؟اعصاب و روان من چی!!؟غم تو درون من انقد زیاده که اصلا حالت طبیعی ندارم 

اره همه دردم بی پولیه والا که رفته بودم راحت و بدون نگرانی

از من به تو نصیحت هیچ جا نرو نترس بمون کنار بچه ها و اتفاقا از همونجا اقدام به مهریه و نفقه کن  خواست اذیت کنه زنگ بزن ۱۱۰کلانتری مدرک داشته باش 

منم مث تو کردم الان منت کش پدر و مادر شدم بچه هامم پیش پدر خارشدن حسرت یه شب کنار من موندن به دلشونه 

اشتباه من رو نکن

زن صیغه کرده؟😮بچه هات چن سالشونه؟

اره خودش گفته از شیخی پرسیدم که میشه صیغه کرد شیخ هم گفته تا دلت بخواد خودش میگه چند تا صیغه کرده اما می‌دونم همین یکیه چون اسم اونو فقط رو گوشیش دیدم و اینکه فقط با اون حرفایی زشت میزنه

وای چجوری تحمل کردی تا الان

بدتر از ایناست من تازه کمی از اینو گفتم 

اگه کل این یکسال و خورده ایی رو بگم یا همین پنج شش ماه پیش که فهمیدم و بگم متوجه میشی وقتی میگم بریدم و فقط می‌خوام برم یعنی چی