قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
خدایی نکرده تو اگه جای من بودی اینطور زندگی میکردی !!؟بدبختی اینه من هنوز ته دلم دوسش دارم😭😭😭برای ...
نه عزیزم من با یک درصد چیزی ک میگی هم نمی موندم واقعا خیلی محکمی ولی وقتی بچه داری دیگه مسئله خودت نیستی اول باید بستر امنی برای بچه هات بسازی .انشالله خدا یه راه درست و خوب بذاره سر راهت . با یه وکیل درست درمون مشورت کن ببین چجوری میتونی ب حداقلترین امنیت مالی برسی .از اون کسی ک باهاشه خبر داری؟
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر مشکلات و تحمل کردنها از بی پولی هست. پیشنهاد میکنم اگه سرمایه ای حتی کم داری تو فارکس سرمایه گذاری کن. تو خونه میتونی پول دربیاری. با استفاده از سیگنال های رایگان .
الان همه ی مشکلی دارن تو زندگیشون تو مردی دیدی بدونه مشکل باسع؟همه دارن میسازن زن باید سیاست داشته ب ...
قبول دارم مثل کاری که اون زن میکنه قشنگ مثل شیطانه
با اینکه من زنشم نمیزارم پیشش بخوابم چون میخواد با اون حرف بزنه و وقت بگذرونه با اون رابطه جنسی داره بعد فکر کن من توی خونه ام ساعت دو شب میره پیشش رابطه داره برمیگرده با اینکه من هستم تو خونه
دو ماه بعد از بارداریم اینکارو کرده و تو بارداریم وقتی شش ماهه بودم بهم گفته سقط کنم اونموقع خبر نداشتم خیانت میکنه و برام جای تعجب بود چرا همچین چیزی گفته