2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90184 بازدید | 962 پست

فقط بچه ها رو رها نکن پیشش. اونجور که میگی داره ترامادول می خوره و... 

ببین، حق همه جوره با توئه. قانونی اقدام کن، حضانت رو بگیر

به روش هم نیار و تو این مدت اگه تونستی کار خیلی کوچیکی هم پیدا کن. بعد بچه ها رو بردار و برو خونه اجاره کن.

خیلی ها تو شرایط تو قرار بگیرن، اول از همه اون شوهر رو تو دلشون مُرده تصور میکنن. یعنی دیگه واقعا برات مهم نباشه رابطه داره، شبها خونه نمیاد...

فقط این که بذاری بری، اونم بدون بچه هات، فرار رو به جلوئه، راه حل نیست. گناه دارن بچه ها، یه بار گیر اون بندازیشون بعدا شاید  نتونی راحت پس بگیری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت هر کاری بخوای کنی قبلش باید از این خونه خارج بشی برای همیشه

غلط میکنه! تو در اینجور مواقع باید مستقیم بری کلانتری و حتما با یک وکیل صحبت کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

افسردگی هم داری خب برو دکتر احتمالا دارو درمانی شروع کنه واست حال ‌و‌ روز خودت رو درست کن اول حال رو ...

رفتم مشاوره البته یک جلسه بهم گفت افسردگی ندارم حس میکنم چون ظاهرم آراسته بود اما خودم می‌دونم شدیدا افسرده ام

فقط این ب ذهنم میرسه خدا منو ببخشه برو یه دعای خوب بگیر مگرنه میدونم این وضعیتی ک داری و ناامیدی دست ...

یبار سر کتاب باز کردم که گفت شوهرتو دعای سنگینی کردن میخوای باطل کنی قیمتش دوتومن بود منم نداشتم بیخیال شدم یجوری اعتقاد به این چیزا ندارم

قبول دارم مثل کاری که اون زن می‌کنه قشنگ مثل شیطانه با اینکه من زنشم نمیزارم پیشش بخوابم چون میخواد ...

بخودت برس خب شاید خیلی دیگ ساده ای بخودت نمیرسی لباسای چیز بپوش رنگای جذاب مثل قرمز بپوش ناخن بکار پاتو لاک بزن دامن کوتاه بپوش همیشه عطر بزن حلوش هی بخند برو توگوشی چیزای خنده دار ببین بخند اصلا خودتو غمگین نشون نده مردا زنای شادو دوسدارن

از نظر من بمون همون خونه و راهش نده. توی خونه ای که الان هستید مستاجرید؟ 

مهریتو بگیر که سر پناهی بتونی داشته باشی 

یا همونجا بمون حداقل کجا میخای بری با دوتا بچه 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵