2777
2789

لباس هاش خیلی خیلی قشنگ بود 

ولی همه بافت های زیبایی بود که هر چی نگاه می کردم برای خونه زیادی گرم بود 

برای بیرون زیادی جلب توجه می کرد 

مثلا ست بلوز و دامن موهر و سنگدوزی یا پولک دوزی شده! 

هر چی فکر کردم دیدم یه نفر ندیدم بیرون اینها تنش باشه  از طرفی کی تو خونه همچین لباس های گرمی می پوشه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مهمونیای خانوادگی نمیشد پوشید؟

نه مخصوصا تو مهمونی که ادم تحرک داره از گرما هلاک می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه مخصوصا تو مهمونی که ادم تحرک داره از گرما هلاک می شه

پس فک کنم طرف برا دل خودش بافته بود🤭😁

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

پس من خیلی بی سلیقه‌ام که هیچ وقت به زیبایی لباس اهمیت نمیدم همیشه ساده میپوشم و ارزون

این مغازه همه لباس هاش قشنگ و شیک بود ولی هیچ کدوم کاربردی نبود 

من که توی خونه بافت میپوشم اونم دستبافت که گرم باشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
پس فک کنم طرف برا دل خودش بافته بود🤭😁

اخه هر چی نگاه می کردم می دیدم این بلوز و دامن با یه بوت پاشنه دار مشکی میاد ولی کی همچین تیپی برای بیرون می زنه مگه اروپاست؟  کاری به حجابش ندارم بیرون خیلی تو چشم هست و می گن این زنه انگار تو فشن شوی پاریس داره راه می ره

منم چندتا بافت دارم نتونستم هیچ جا بپوشم.امسال همه رو بیرون میپوشم.😅والا

من یه بافت برای بیرون خریدم  اولش که می ری بیرون خوبه.  ولی خدا نکنه ده دقیقه تو افتاب باشی خیس عرق می شی  بعد می ری تو سایه باد بهت می خوره یخ می کنی!   خیلی قشنگه ولی اصلا نمی شه بیرون پوشید

بافت باید مثل ژاکت باشه تا گرمت شد بتونی درش بیاری