2777
2789
عنوان

دعای دسته جمعی برای نجات از ظالم

250 بازدید | 37 پست

بهتون التماس می‌کنم برای نجات من و بچه هام دعا کنید. خدا دعا در حق همدیگه رو زودتر برآورده میکنه…از ته قلبم میگم هر کی برای آرامشم‌ونجات از ظالمی که بدجور دچارش شدم دعا کنه الهی هر گرفتاری داره هر چه زودتر مشکلش حل بشه و زندگیش روبراه بشه بحق حضرت زینب ..

همه حسرتمو میخوردن …

خدایا مگه چیکار کرده بودم که یه روانی انداختی به جونم 😭

شوهر روانی ام پارانوییده رسما زندانیم کرده ،ردیاب بسته به ماشین که بچمو میبرم مدرسه شنود وصل کرده ، گاهی وقتا تعقیبم میکنه،لباسامو علامت میزاره که کدوموپوشیدم ، اگه برای پسرم سرمشق بذارم شر بپا میکنه میگه تو با معلم سر و سر داری ،جدیدا کتک میزنه، به خانوادم توهین میکنه ،امروز رفتم جلسه برای پسرم مدرسه جوری کتکم زد و برام گلدون و پرت کرد اگه خورده بود تو سرم مرگ مغزی میشدم

امکان طلاق ندارم واگذارش کردم به خدا ولی دیگه نمیتونم حتی یه روز هم صبر کنم از خدا میخوام همین امروز  کمکم کنه و نجاتم بده خدایااااااااا کجایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باحجابم عزیزم😭 به خدا حتی یدونه مانتو کوتاه ندارم

دردش چیه

چجور پس ماشین خریده

بابای خودم ک روانی بود حتی نگذاشت کسی گواهینانه بگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دردش چیهچجور پس ماشین خریدهبابای خودم ک روانی بود حتی نگذاشت کسی گواهینانه بگیره

ماشین و فقط و فقط برای مدرسه بردن پسرم بهم میده و لحظه به لحظه با ردیاب مراقبه که بجز مدرسه جای دیگه نرم

روانیه پارانویید داره ارثیه تو خونوداشم هست ،به همه چی و همه کس شک داره حتی فکر می‌کنم میگه به چی فک ...

اینا درست نمیشن 

شما اگه بری توی چاه زندگیت بهتر از این شوهره 

این دیوونس بعدا میبینه داری  با مغازه دار مرد سر کوچتون حرف میزنی  همینو میکنه بهونه    میکشتت 

کم قت ا ناموسی داریم ؟  

جونت  و بچت رو بردار و برو 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫