2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90184 بازدید | 960 پست
خدایی نکرده تو اگه جای من بودی اینطور زندگی میکردی !!؟بدبختی اینه من هنوز ته دلم دوسش دارم😭😭😭برای ...

نه عزیزم من با یک درصد چیزی ک میگی هم نمی موندم واقعا خیلی محکمی  ولی وقتی بچه داری دیگه مسئله خودت نیستی اول باید بستر امنی برای بچه هات بسازی  .انشالله خدا یه راه درست و خوب بذاره سر راهت . با یه وکیل درست درمون مشورت کن ببین چجوری میتونی ب حداقلترین امنیت مالی برسی .از اون کسی ک باهاشه خبر داری؟ 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای خودت رو در بدر کنی و بی آبرو که چی بشه پس فردا بزنن تو چشم بچه هات که مادرتون ولتون کرد رفت ت ...

مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌کنه خیانتو میگه همکارمه 

باهم رابطه جنسی دارن مواد هم میکشن شوهرم ترامادول میخوره 

میخوای خودت رو در بدر کنی و بی آبرو که چی بشه پس فردا بزنن تو چشم بچه هات که مادرتون ولتون کرد رفت ت ...

و اینکه مواد غذایی مسخره اما دیگه مثل قبل نه پوشاک نمیخره فقط الویتش خودشه و برای اون زن خرج می‌کنه حتی از بچه هاشم میزنه 

دوسش داشتم ما با عشق ازدواج کردیم که الان میفهمم من اشتباه کردم

چندین ماهه وضع همینه من چطور بتونم آخه پس کی قراره تموم شده البته یسال و دو ماهه که خیانت می‌کنه من ...

بخودت برس قرتیشو یعنی رنگ موهای س ک س ی همچیتو س ک س ی کن بگو میخام برم باشگاه اگ نرفتیم برو ی دور بزن پولشو بگیر ازش بچرم نگه داره برات ببین شاید تغییر کنه،

بعدم کسیو نداری تعقیبش کنه ببینه اون هرزه کیه امارشو دربیاره؟

الان همه ی مشکلی دارن تو زندگیشون تو مردی دیدی بدونه مشکل باسع؟همه دارن میسازن زن باید سیاست داشته ب ...

قبول دارم مثل کاری که اون زن می‌کنه قشنگ مثل شیطانه 

با اینکه من زنشم نمیزارم پیشش بخوابم چون میخواد با اون حرف بزنه و وقت بگذرونه با اون رابطه جنسی داره بعد فکر کن من توی خونه ام ساعت دو شب می‌ره پیشش رابطه داره برمیگرده با اینکه من هستم تو خونه 

مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌ ...

بشین سر جات 

لازم شد درخواست نفقه خودت و بچه ها رو بده 

دلت چیه این آدم رو میخواد دختر خوب 

عقل داشته باش 

بهتر ، بره گم شه 

همین خرج تو و بچه ها رو بده تا جونش در بیاد

اگه قصدت طلاقه یا جهیزیتو بفروش یا ببرشون نذار برا اون بمونه

اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن نمیخریم 

بعد تو دلم گفتم برای بچه هام بمونه

جاشو بیشتر از یکسال جدا کرده چطوری حامله شدی پس

دو ماه بعد از بارداریم اینکارو کرده و تو بارداریم وقتی شش ماهه بودم بهم گفته سقط کنم اونموقع خبر نداشتم خیانت می‌کنه و برام جای تعجب بود چرا همچین چیزی گفته