2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90184 بازدید | 962 پست

عزیزم توی همون خونه بمون که سر پناهی داشته باشی برای خرجیت هم از سالمندان نگه داری کن 

چاره ای جز این نمیبینم. فکر کن شوهرت مرده. تویی و این خونه و دوتا بچه که باید خرجی تونو در بیاری 

چون بخوای خونه کرایه کنی از پس کرایه خونه بر نمیای 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عمر من چی!!!؟جوونی من چی !!؟اعصاب و روان من چی!!؟غم تو درون من انقد زیاده که اصلا حالت طبیعی ندارم

ببین روانت بعد رفتنت هزار برابر بهم ریخته تر میشه 

چاره اش جسور بودنت میشه ازش نترس و برو حداقل درخواست نفقه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر از ایناست من تازه کمی از اینو گفتم اگه کل این یکسال و خورده ایی رو بگم یا همین پنج شش ماه پیش ک ...

بله سخته منم عییییین خودت .ولی بمون و از خونه خودت اقدام کن هیچ شکایتی علیهتنمیتونه بکنه مجبوره نفقه بده مهریه بده 

من خر ترک کردم یک سال هست پرونده الزام به تمیکنم بسته نمیشه چون مدرک ندارم

نرو دختر کجا میخوای بری سر پماهی نداری بی تفاوت باش بچه هات رو‌ بزرگ کن

اخه مشکل اینه نمیتونم بی تفاوت باشم 

بخدا در من نیست 

من هر روز دارم زجر میکشم 

باهم رابطه جنسی نداریم البته اون میخواد ازم بابت اینکه انگار می‌ترسه من برم میخواد با اینکار منو راضی نگه داره اما من نمیتونم نمی‌دونم چطور توضیح بدم انگار یچیزی در درونم مرده

عمر من چی!!!؟جوونی من چی !!؟اعصاب و روان من چی!!؟غم تو درون من انقد زیاده که اصلا حالت طبیعی ندارم

حالا میخوای چون دستت سوخته کل بدنت رو بندازی تو آتیش ؟

میگم که حالت خوب نیست کمک تخصصی بگیر و روانپزشک برو حتما 

ببین تا حال روحی و روانی خودت رو درست نکنی نمیتونی تصمیم درست بگیری 

اخه مشکل اینه نمیتونم بی تفاوت باشم بخدا در من نیست من هر روز دارم زجر میکشم باهم رابطه جنسی نداریم ...

حق داری دختر 

کسی نمیگه که شرایط عادی هست 

میفهمم حالت چقدر بده 

فقط میگم فکر خودت باش دکتر برو 

و بعد هم به هیچ وجه خونه رو ترک نکن

تو رو خدا بچه هاتو ول نکن

در نظرت من باشم افسرده تر نمیشن همین امروز قبل رفتن دعوا افتادیم و فقط فحش میدم بهش چون روان من بهم ریخته ست یا دخترم هیچ عشقی از ما دریافت نمیکنه اینجور که بدتره

اول باور کن اون یه مرد پست نامرد بی غیرته که انصاف نداره ... از دلت بیرونش کن ارزششو نداره ... لیاقت یه زن پاک و وفادار نداره ... ادمای کثیف مث خودشون میپسندن برا همین ب اون کشش داره ... رهاش کن اون یه بیماره ... صبر کن کمی بچه هات بزرگ شن ... چون الان پولی و سرپناهی نداری . زندگی بما رنج میده تا بخدا نزدیک بشیم ... ب خدا پناه ببر و توانتو بزار برای تربیت درست بچه هات اونا فرشته هایی هستن که خدا بهت امانت داده ... برا اونا یه مدت اروووم بآش و محیط رو براشون ارووم کن تا کمی بزرگ تر بشن شک نکن فرجی میشه ..‌ نا امید نباش

اخه مشکل اینه نمیتونم بی تفاوت باشم بخدا در من نیست من هر روز دارم زجر میکشم باهم رابطه جنسی نداریم ...

ببین ول کن اینا رو با رفتنت از اون خونه فقط تو اون خونه نیستی دردات همه جا همراتن دوری بچه و حرف و حدیثا و بب پولی و بی جایی هم بیار روشون 

من تجربه دارم دیگه بدتو که نمیخوام

نه راه دورم نمیتونم وسایلامم ببرم و اینکه بابام قبولم نمیکنه برم اونجا چون زن بابا دارم

یکی از دوستام چندسال شوهرش بهش خیانت کرد و دوستم بخاطر بچه اش موند و زندگی کرد حتی شوهرش میگفت دیگه نمیخوامت بعدا دیگه سر شوهرش به سنگ خورد و برگشت الانم زنش رو بیشتر از دنیا دوست داره و زندگیش رو به پاش میریزه   ، اطرافیان زیاد دیدم کسایی که خیانت میکنن بعد از یه مدت برمیگردن. بخاطر حرف کسایی که توی زندگیت نیستن خودت و بچه ها رو آواره نکن بمون بالا سر بچه ها و اگر همسرت حرفی زد بگو کسی که باید بره تویی  نه من

روانپزشک برو همین تصمیم نسنجیده معلومه اوکی نیستی

شاید باور نکنی درطول روزهزا آن تصمیم میگیرم بعد رد میشه مثلا میگفتم جهازمو بفروشم الان پشیمون شدم گفتم طول می‌کشه اصلا نه میتونم تصمیمی بگیرم نه هیچی فقط ذهنم همش مغشوشه