2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177946 بازدید | 1545 پست
شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

نه عزیزم شما مادر بدی نیستی طلاق بده اما خیلی بهتر از موندن با مردیه که همتونو اذیت می‌کنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دخترم پنج سالشه اما می‌فهمه و همیشه خونمون جنگ و دعوا و فحشه حتی اون اوایل کتکم میزد و دخترم شاهدش ب ...

خب اینجوری خیلی آسیب می‌بینید ؛ برو سرکاری جایی بعد چند سال جدا شو حداقل پول جمع کنی برای اجاره خونه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا نرو

به فکر بچه هات باش اونا جز تو پناهی ندارن...

بهش بگو گورشو گم کنه و فقط خرجی تو و بچه ها رو بده...زندگیتو ازش جدا کن...

باور کن یه زن اگه بخواد دنیا رو فتح می‌کنه...بذار بره پیش هر هرزه ای که میخاد...

خودتو کوچیک نکن...

منم یه جور دیگه ضربه خوردم از خیانت...ولی به خاطر بچه هام تو زندگیم هستم...اگر چه همسرم سرش به سنگ خورده

همین الآنم دلم پر درده...ولی آرامش بچه هام برام مهمترین چیزه...با بچه هات خوش باش...اونا خیلی کوچیکن...همسرت نه لیاقت همسر بودن رو داره نه پدر بودن رو...

فکر کن کارگروه کار می‌کنه بهتون خرجی میده...

افوض امری الی الله...

خیلی راهنمایی های اینجا از نجومی رد کرده

سر کار نمیتونی بری بچه نوزاد داری حقوقی بهتون نمیدن که هزینه مهد بدین بچه رو بزارین مهد 

ادامه تحصیل بده پزشکی قبول شو ، ایشون هزینه ی دانشگاه رو از کجا بیارن لطفا بفرمایید؟

برای اینکه شوهرتون درگیر کنی با بچه داری ، چون زنای هرزه بچه نگهداری نمیکنن شاید بندازی بری برای یه مدت...بیاد منتکشی و تنبیه بشه...این روش هم ما همسرتون نمی‌شناسیم...شاید گفته هاشو عملی کنه...شاید بیاد منتکشی....نمیدونیم چه اتفاقی بیافته

ولی کسی که اینقدر برای شکایت طلاق و رفتن شما تهدید میکنه

می‌ترسونه که شما اینکارارو نکنید ، بشینین بچه بزرگ کنیین اونم راحت بره هرزگی... مشخصه میدونه نمیتونه بچه ها رو نگه داره ...با این تهدیدات میخواد شما رو نگهداره

ولی شاید خلافش شد و تهدیداتشو عملی کرد....

عزیزم تو گذشته زجر زیاد کسیدم الان هم داره زجرم میده تایپکمو بخون این فقط گوشه ای از مشگلاتم هست

عزیزم انگار نوشتین بچه هات هم بزرگن، یه تاپیکتون رو گذرا دیدم. حقیقتا باعرض معذرت، کمی کوتاهی کردی. نمیدونم سنتون چقدره. منم خودم دو تادختر دا رم و بزرگه دانشجوست. میدونم بخاین و اراده بکنین میتونین سه نفری یه کاری بکنین. با روانی زندگی کردن و یه شب، سرت رو تو آرامش به بالش نذاشتن این که نمیشه زندگی. به نظرم جایی برین که ندونه والا مزاحمت برا مادرتون هم ایجاد میکنه. 

اگه میتونی با خانواده اش در میون بزار شاید اونا کاری کردن اگه مدرکی دارید که جهازت بوده مثلا سیاهه پر کردین  جهاز بفروش ،وگرنه دزدی حساب میشه  میتونی اگه پول نداری خرده ریزها رو بفروشی در ضمن بچه ها رو ببر بزار خونه پدر شوهر مادر شوهر یا هرکسی که داره زنگشونو بزن بچه ها رو بفرست تو خونشون  بعد برو  پانسیونی جایی مطمئن باش اون طرف هر کسی که هست نمیاد دو تا بچه رو بزرگ کنه  این دو ماهه دیگه خودش میاد دنبالت ، ولی الان تو داری بچه هاشو نگه می‌داری بهش فشار نیومده  هنوز نمیدونه دو تا بچه رو دست آدم بمونه چی میشه مطمئن باش با زیدش دعواش میشه

متوجه نشدی اینو با تمسخر گفتم. گفتم زن های ضعیف میگن بعد طلاق کجا بریم. زن قوی حقشو میگیره. به استار ...

بخدا گاهی وقتا هم نمیشه رفت باید سوخت و ساخت منی که هیچ پشتیبانی ندارم، هیچ درامدی ندارم بچمو بردارم کجا برم بخدا همون گرفتن حق هم بازم پول میخاد بدی واسه شکایت 

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

ببخشید مردی که خیانت کنه اصا از اول دنبال دختر و اینجور کارا باشه بعد برمیگرده ؟ یعنی از کارش پشیمون ...

اولا مردی که خیانت میکنه اونم به دفعات زیاد باید بمیره 

دوم اینکه همه چیو گذاشتن رفتن در این شرایط صحیح نیست اگه آدم نشد باید یه انتقام حسابی ازش گرفت خارو خفیفش کرد بعد طلاق

و اینکه این دوست عزیز ما جایی رو نداره بره، بره تو خیابونا بیوفته با بچه یا بچه هاشو ول کنه؟ 

یا خونه زندگیشو دو دستی تقدیم طرف کنه؟ 

نه عزیزم باید صبر پیشه کنه طرفو بچزونه

شوهرت ک وضع مالیش خوبه جدا از همه چی فکر میکنم افسردگی هم گرفتیاول اینکه حال خودتو خوب کندوم بچتو ب ...

اخه عقل تو سرتون هست این پیشنهادا میدید؟؟!!!!!بره رحم اجاره ای بشه هزارتا تهمت شوهرش بهش بزنه؟