2777
2789

دلم گرفته خسته شدم

شیرم تلخ شده بچم سینه مو نمیگیره

وقتایی که کتک میزنه زجه میزنم التماسشو میکنم میگم بارانا (دختر بزرگم ۸ سالشه) میترسه اهمیت نمیده بدتر میزنه😔

پناهی هم ندارم طلاق بگیرم میگه تو بی پدری پناه نداری که

بخدا ارزومه بمیرم انقد کتک نخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا از خدا میخام هدایت شه صجنه ای ک شوهرم وسط هال از شدت دعوامون اومد لگد زد بهم هیجوقت یادم نمیره وقتی یادم میاد متنفرمیشم ازش

هرچند یادمم نباشه رو ذهنم تاثیر گذاشته ک مث قبل نمیخامش

وای خدایا قربونت برم چرا صلاحیت ازدواج رو به هر بلانسبت بیشعوری میدی... کار هیچ انسانی نیست همچی کنه.آخه مگه آدم میشه روی خانوم دست بلند کنه اونم شریک زندگیش.شما پیگیر اصلاح این قضیه باش و سعی کن دست روضعفاش نذار تا بلکه بهترشد

هرگِردی،گردونیس...

عزیزم نمیخوام ناراحت کنم ولی من میدونم سال دیگه یه بچه دیگه میاری 

یکی از فامیلای ما هر بار رفتن طلاق بگیرن منظورم به شما نیست که بری طلاق بگیری 

گفتم حاملم هیچوقتم زندگیشون بهتر نشد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نمیتونم درک کنم ک چرا انقدر این قضیه برا بعضیا عادیه

دقیقا منم درک نمیکنم چطور میشه که کتک بخوری ولی تتونی دَم بزنی🙄🙄🙄🙄

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

بعضی زنا واقعا خیلی مظلومن خدا چنین مردایی رو هدایت کنه

چی بگم وقتی بقول ایشوم کسیو مدارن چیکارکنن البته زوانشاس میگه دلیلش ضعف زن هس ک مرد چرات کتک زدنو پیداکرده ولی ادم نالایق هرکاریش کنی همون سگ هس یادم نمیره بابامو ک خیلیییی از سکوتش همه میگن شنید فقط سیلیم زده شوهرم خط نشون براش گشید عصبامی ولی اونجا بابام پشتم در اومد چ فایده داشت بدتز کرد