2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178212 بازدید | 1546 پست
تو کار ساخت و ساز خونه ساخته با زنه می‌ره اونجا البته یه خونه نیست چند تا خونه ساخته

شوهرت ک وضع مالیش خوبه 

جدا از همه چی فکر میکنم افسردگی هم گرفتی

اول اینکه حال خودتو خوب کن

دوم بچتو ب شیر خشک عادت بده

سوم برو رحم اجاره بشو البته بسته ب شرایط و عقایدت میدونم سخته اما برای شما ک نمیتونی از خونه بیای بیرون و دنبال راهکاری بهترین راه ب نظرم همین اومد

پولی ک اومد دستت یه کاری راه بنداز

یا مغازه بزن یا تو خونه وسایل بفروش یا حرفه یاد بگیر تو خونه کار کن یا ماشین بخر برو اسنپ خودتو قوی کن هر چی خودتو محتاج تر نشون بدی شوهر پستت شیر تر میشه سرتو

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خدافراموشمون کرده خودت جسور بلش یعنی خدارو بیخیال خودت تلاش کن از اون حرفابودبی آدن خداهیچ حرکتی ...

خدا وحود داره ‌. اصلا امکان نداره جهان خالق نداشته باشه . ولی این خالق شاید واقعا عادل و غیور نباشه . شاید صفاتی که بهش دادن دروغ باشه . پس چرا ما نمیبینیم ؟ شاید چیزی که از نظر ما عدالته اصلا عدالت نباشه ‌. شاید به این نابرابری میگه عدالت . 

جایی ندارم تو خیابون 😔 خدای منم بزرگه

یعنی خدا بزرگه وقتی که بری تو خیابون بدبخت بشی

ولی تو خونه نه

برید بیرون نابود میشی

بمون خونه و با راهی میتونی خونه رو بگیر و بفهمون بهش که  این کار به خاطر بچه هاعه

فقط این ب ذهنم میرسه خدا منو ببخشه برو یه دعای خوب بگیر مگرنه میدونم این وضعیتی ک داری و ناامیدی دست ...

اصلا اصلا به کسی پیشنهاد دعا گرفتن و این حرفها را پیشنهاد ندید که از ریشه اشتباهه . شاید موقتی و چند روزه درست بشه اما بعد از مدتی تبدیل به فاجعه میشه.

دعا گیری و نویسی در اسلام منع شده و صددرصد دلیل داره...

اگه خرجی میده بهتون و‌برای خورد و‌خوراک و لباس مشکل ندارید 

با شرایطی که شما دارید هرگز خونتون رو ترک نکنید 

به درک که میره تو اتاق یا به درک که هر غلطی میکنه

شما بشین سر زندگی و‌بچه هات

اصلا هم پاپیش نشو که همش شاهد جنگ و دعوا نباشن

فکر کن اصلا جدا شدی ازش فقط از نظر مالی داره ساپورتتون میکنه

خودت و بچه هات رو آواره نکن

میدونم این چیزایی که گفتم خیلی سخته ولی وقتی شرایطش رو‌نداری یجورایی مجبوری 

اگه شاغل بودی یا از نظر کالی مشکلی نداشتی خب قضیه فرق میکرد 

سلام عزیزم 

من معمولا پیام نمیزارم و فقط می‌خونم 

اما الان اسم دوتا بچه اومد قلبم درد گرفت….

خوب گوش کن

۱. شما یک مادری ، حق نداری بچه هات رو تنها بزاری که بیوفتن زیر دست یک نامادری یا غریبه یا پرستار،…. این بچه تا ابد نیست و نابود میشه ، آیا بهتر نیست فداکاری کنی؟ 

۲. این بار شما به ایشون محل نزار، اصلا نبینش تو خونه، 

وقتی اومد طوری رفتار کن که انگار وجود نداره، بچه هاتو به خودت وابسته کن، با بچه هات وقت بگذرون … بریز و لواش و خرج کن …

۳. به خودت برس،، خیلی اهمیت بده 

تو خونه ورزش کن، غذای سالم و رژیمی بخور، برای خودت و بچه هات بهترین ها رو بخر، بخاطر بچه هات بخودت برس و آرایش کن، اجازه نده یک مرد هوس باز آرامش رو از تو و فرشته هات بگیره…

۴.  اصلا باهاش حرف نزن چه برسه که بخوای دعوا و بحث کنی… ایشون لایق شنیدن صدای شما نیست ، با اره و نه و تکان دادن سر جوابش رو بده

۵. باید بهش حس بی ارزشی و پستی رو با رفتارت منتقل کنی

۶. به فکر جبران خیانت نباش ، چون فقط خودت و بچه هات آسیب میبینید 

۷. زیر به زیر ازش مدرک جمع کن، و این مدارک رو نگه دار

اگر یبار کتک زد بدون اینکه بفهمه برو کلانتری و پزشک قانونی و ازش مدرک داشته باش 

۸.بنظرم سعی کن همون دو شب هم خونه نیاد و خونه رو از وجود کثیفش پاک کن (البته بخاطر بچه ها رو این مورد یخورده عاقلانه فکر کن ، چون ممکنه بچه ها بهش وابسته باشن و حداقل به بهونه بچه ها میتونی ازش پول بگیری و در مواقع لازم ارتباط برقرار کنی)

۹. لطفا لطفا لطفا بخاطر بچه هات عصبانی نشو ، اگرم میشی دور از چشم اونا باشه ، این بچه ها سرمایه زندگیت هستن باید خیلی برات مهم باشه چطور بزرگ بشن

۱۰. من میدونم تو اذیتی و خیانت و بی توجهی دیدی، ولی تو یک مادر هم هستی و بچه نمی فهمه این مسایل رو،،،، اگر‌بچه نداشتی میگفتم برو توف کن تو صورتش و طلاق بگیر 

الان نباید خونه رو ترک کنی ، اصلا اصلا 

اونجا خونه ی توعه ، خصوصا اگر مستجر نیستین ، 

اگر‌فرار کنی پشیمون میشی ، هر وقت اذیتت کرد یا فکرش آزارت داد به چشمای نوزادت نگاه کن ….

تو نه تنها نباید سمتش بری بلکه باید اجازه ندی دستم بت بزنه چون اون یک آدم کثیفه ممکنه مریضت کنه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.