2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178416 بازدید | 1548 پست
میدونم چی میگی عزیزم ایشالله ارامش داشته باشی

مرسی عزیزم امیدوارم

شما هم همچنین ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلمببین تاپیک هاتو خوندم خوب قشنگ درکت میکنمولی گوش بده ب حرفام، رفتن رها کردن اینا راه نیستمگه ...

ببخشید مردی که خیانت کنه 

اصا از اول دنبال دختر و اینجور کارا باشه بعد برمیگرده ؟ یعنی از کارش پشیمون میشه دیگه کلا نره سمت اینچیزا ؟ یا عادت میکنه نمیتونه برگرده ؟

میشه لطفا بگین ؟ زنی که خونه شوهرش نمیتونه تنها بره بیرون یعنی اجازه نداره و جایی رو نمیشناسه چطور ا ...

اقدامات های یک خانم کلا یک ساعت صبح تا ظهر هست ،دیگه یکساعت چیزی نیست که یک خانم نتونه بره دنبال اقدام کردن هاشون ، لزوم نداره همون اول  برن دادگاه مستقیم ،میرن دفاترقضایی دادخواست هاشون ثبت میکنن ،قبل هرچی ثبت دا دخواست ها چی اقدام بشه به چه صورت چه ترتیب خیلی مهم هست ک بستگی به شرایط اون خانم و شرایط مالی شوهرش هست ک اول چه اقداماتی صورت بگیره ک راحت به نتیجه هاش برسه این خیلی مهم هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

یعنی شوهرت بچه هارو دوس نداره بهشون اهمیت نمیده؟ 

خیلی واستون ناراحت شدم ولی سعی کن ازش خرجی بگیری بمونی بالا سر بچه هات حدایقل تا وقتی بزرگ میشن اخه خیلی کوچیکن واسه بی مادر شدن. بچه ها تو این سن چطوری بی مادر بمونن به خاطرشون تحمل کن. الان هیچی جز بچه هات برات مهم نباشه 

خیلی وقتا کسی نیس بهش بگی همینکه خودتو بریزی بیرون بدون اینکه کسی بشناستت خودش خیلیه همینکه ۴ نفر با ...

به نظرت باهمدردی کردن حل میشه   حل نمیشه فقط خودتو وبقیه رو اذیت میکنی  خودش باید بشینه مسئله شو به طور اصلش حل کنه بادرایت کامل 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
شاید باور نکنی درطول روزهزا آن تصمیم میگیرم بعد رد میشه مثلا میگفتم جهازمو بفروشم الان پشیمون شدم گف ...

چقدر با حرفات حالم خراب شد اگر بتونی یه مدت بی خیالش بشی سرش به سنگ میخوره و برمیگرده، فعلا تو دوران عاشقیه ولی اینم خیلی دوام نداره، ولی اگه نمیتونی تحمل کنی تا یه کار سالم پیدا نکردی نرو.

عزیزم منتظر درست شدن شوهرت نباش چون گفتی مواد و قرص مصرف میکنه تازه روز به روز بدتر هم میشه به خاطر بچه هات بمون ولی هر چند وقت یکبار بهش شوک وارد کن الان نقطه ضعفش اینه که بزاری بری یا تهدید به رفتن کنی همون ادم قلدر که میکفت برو موش میشه میفته به پات من ادمای معتاد و مصرف کننده رو خوب میشناسم