2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177862 بازدید | 1544 پست
جایی ندارم تو خیابون 😔 خدای منم بزرگه

خدای بزرگ بهت خونه زندگی داده بشین بالا سربچه هات باش توبری اونام اواره میشن

قوی باش 

به خاطر یه مرد لاابالی داری همه چیزو فنا میکتی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اسی بخاطر نداشتن رابطه جنسی برو ازش شکایت کن باور کن محکوم میشه 

از خونت بیرون نرو ک خیلی برات بد میشه 

بشین سرجان بچه شش ماهه رو کجا بزاری بری 🥺🥺

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا حس میکنم دعا برای شوهرم گرفتن چون خیلی عاشقم بود ما از این مشکلات نداشتیم وقتی کارشو عوض ک ...

همون زن فکنم برای شوهرت دعا گرفته ...من همچین موردی رو دیدم ..بعد ک دعارو باطل کردن شوهرش خوب شد 

اگه از دلم بیرونش میکردم که درد نداشتم میگفتم همینکه یه سقف بالاسرمه و یه بخور نمیری میخورم و بچه ها ...

دوس داری یا بمیره یا فقط مال خودت باشه منم همین حسو دارم.گاهی اوقات فک میکنم حتی مرگش هم اینقد عذابم نمیداد

اسی بخاطر نداشتن رابطه جنسی برو ازش شکایت کن باور کن محکوم میشه از خونت بیرون نرو ک خیلی برات بد میش ...

بخاطر این موضوع مگه میشه شکایت کرد؟ چطوریه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

منم دیشب تصمیم گرفته بودم که امروز برم اما نرفتم دیشب زنگ زدم به امام رضا کلی حرف زدم گریه خیلی سبک شدم حتی شرایطمونم بهتر شد . ایشالا عزیزم توام مشکلت حل میشه رفتن راه چاره نیست 

فقط اسمشو دیدم تو گوشیش اما نمیشناسم

😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مهریه ام یه سکه ست و اینکه گفته زمانی سکه اجرا میزاری که همون لحظه بری از اینجا

عزیزم ت ازهمون اول قدر خودتو ندونستی معلوم کسی که واسه خودش ارزش قائل نیست دیگرانم براش احترامی قائل نمیشن

اخه یه سکهههههه با یه سکه ک راحت کار خودشو میکنه یه هیچ جاشم نیستی مهریت اگه زیاد بود از این غلطا نمیکرد اگرم این کارو میکرد میزاشتی اجرا بد بختش کنی مرتیکرو

بمون پیش بچه هات وقتی یکم بچت بزرگ شد یه کاری پیدا کن  بچه را بیمادر بزاری  میبره پیش اون زنه   معتادشون میکنه از خودت جداشون نکن   منم مثل شما زن بابا دارم   وخونه شوهر با مشکلات خاص خودم 

شوهرت بالاخره سرش به سنگ میخوره برمیگرده پیش زن اولش  به کارای بدش اهمیت نده 

@Setare_mobin  این کانال ایتا  مشاوره بگیر اینتر نتی نوبت میده تلفنی بات حرف میزنه   رابطت دا با خدا خوب کن  حدیث کسا تو خونه بخون    سوره واقعه را شبا بخون برای رزق  وروزی    صلوات  برای امام زمان بفرس کمک ازش بخواه