2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178528 بازدید | 1549 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

تو فقط وظیفه آت همسر بودن نیست  که اگه به هر دلیلی به مشکل خوردی کلا خودت روفنا کنی وظیفه مهمتری داری به نام مادری کردن محکم باش وبه فرزندانت هم یاد بده جانزنن زندگی بالا و پایین داره هرچقدر خواستی گریه کن داد بزن فحش بده بنویس برای خدا تمام حرفهاتو مطمعن باش  میبینه حواسش بهت هست اما بعدش پاشووتصمیم بگیر شاد باشی جوری زندگی کن که بچه هات شاد باشند هدفت فقط خودت وبچه هات باشه می‌دونم که سخته اما پس آز هرسختی آسانی است بمون سرزندگیت وبچه هات رو خوشبخت و موفق کن دنیا اینجوری نمیمونه بهت قول میدم پشیمون میشه وقتی ببینه بدون اون چه زندگی شادوقشنگ وموفقی روتونستی بسازی ازخداکمک بخواه ماهم برات دعا میکنیم و باعث افتخار بچه هات خواهی شد موفق باشی مادرازخودگذشته ومهربان

دوماهه خونه رو ول کرده رفته. ی خونه دیگه تو مرغداریمون داریم اونجا میمونه.. نه بچه ندارم.تکو تنها مو ...

,چه بدحداقل بیادتکلیفت روروشن کنه خانواده ات چیزی نمیگن ؟بازخداروشکربچه نداری خیلی راحت ترمیتونی ولش کنی به قول یکی ازاین بچه های سایت من براش ابشاربودم ولی اون تف دوست داشت 😐

,چه بدحداقل بیادتکلیفت روروشن کنه خانواده ات چیزی نمیگن ؟بازخداروشکربچه نداری خیلی راحت ترمیتونی ولش ...

دقیقا مثالی ک زدی حکایته ماست.. خانوادم از اول راضی ب ازدواجمون نبودن الانم کاری از دستشون برنمیاد ک بخان درست کنن راهی جز جدا شدن نیست.قسمت منم این بوده ک ی بی لیاقت بیاد تو زندگیم. من جای صد هزارمو واسه زندگیمون گذاشتم ولی ب بدترین شکل ممکن جوابمو داد