2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 6589 بازدید | 207 پست
پس زیاد ناراحت نباش عجله هم نکن

خیلی فکر و خیال تو سرمه

عجلم بخاطر فراموش کردن خیلی از اشتباهاته 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

این کاربر میگن یه مورد مشهد دارنتو تاپیکت نوشته بودی مامان بزرگت مشهدیه

کدوم کاربر؟ 

من تهران زندگی میکنم کلا متولد تهرانم

مامانم مشهدی بود 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ازدواج خوبش عالیه ولی بدش وحشتناک عین یه باتلاق که هرچی دست و پا بزنی بیشتر فرو میری دست ...

متاهلی ؟

می‌دونم عزیزم یه بار جدا شدم اما اونقدر بد نبود من کم سن و دهن بین بودم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

کدوم کاربر؟ من تهران زندگی میکنم کلا متولد تهرانممامانم مشهدی بود

@دلگیرتو‍ این کاربر

اره عزیزم ۳۴سالمه دوتا بچه دارم

خدا برات حفظشون کنه 

ببین عزیزم ازدواج خوبش عالیه ولی بدش وحشتناک عین یه باتلاق که هرچی دست و پا بزنی بیشتر فرو میری دست ...

اگه دست من می‌بود و می‌تونستم همه مجردا رو مزدوج میکردم دیگه کسی ناراحت نباشه 

اگه دست من می‌بود و می‌تونستم همه مجردا رو مزدوج میکردم دیگه کسی ناراحت نباشه

خیلی این مسأله آزارم میده توان معرف بودنم میداشتم قطعا معاف ازدواج میشدم 

والا سی و شیش سالگی اوج جوونی و زیبایی یه زنه

تو جاهای سنتی اینطوری فکر نمیکنن عزیزم 

نه والا پسر 36 ساله دیگه مردی شده جوون حساب نمیشه

اها جوون حساب نمیشه 

چ جالب

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

مثلا پسر اون سن دختر ٢٠ سال میخاد ولی دختر ٣٧ ساله فک کن پسر ٢٠ ساله بخاد🦥

میخاد❌

میخواد✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

پسرا نسبت ب ماها یسری سختی دارن مثل سربازی و بعد کار..ک از اولی کلی خاطره و مسخره بازی  درمیارن از دومی هم یه حمایتگر باشه سریع توی کارن..کلا نسبت ب دخترا کمتر فکر و نشخوار ذهنی دارن،تعادل هورمونی نسبی ای دارن،درد جسمی و روحی ماهانه خودمون رو ندارن...آزاد هستن،دائم در هر سنی بازی میکنن و محدودیت ندارن منظورم  کوچه اینا،بعدش هم با رفیق هاشون و دیگه چیزهایی ک استعمال میکنن  تا چند صباحی از دنیا جدا شن فرق میکنه🤣🤣کلا ذهنشون ب نسبت دخترا بسیاااار آزاد تره و اینم بگم ترس از تجرد ندارن و تابو نیس براشون