2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7011 بازدید | 211 پست
عزیزان واسه خواستگار خوب و ازدوج مناسب اول توکل ب خدا فقط خدا میتونه دری باز کنه و انجام قران و ذکر ...

تجربه داشتی متاهلی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل نیستم دیدم هر کسی انجام داده رسیده طوره طه هم واسه خوستگارر فراوان هست اگه بخونی

همین تاپیک که گذاشتی نماز ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

پسر ۳۶ ساله که مثل دختر ۳۶ ساله از ۱۲ سالگی پ نشده.. از ۱۴ سالگی عاشق یه الدنگی که فقط به نیازش فکر کرده و آخر سر ول کرده و رفته، نشده.. غصه جوش بلوغ و زشت شدن دوران بلوغ و کوتاهی و قد و چاقی و لاغری رو نخورده.. پسر ۳۶ ساله فقط گفته و خندیده و دوست دختراشو سرکار گذاشته و با دلشون بازی کرده و دیگر هیچ.. بازم بگم یا کافیه🤣🤣🤣

بستگی به محل زندگی و مردمی باهاش هستین داره خب. من دیدم به پسره که ۲۹ سالشه و مجرده میگفتن پیرپسر و ...

دقیقا اینا معلوم نیست مال کجای این کره خاکی هستن که طرز فکرشون اینه، دوست من 40 سالشه هرکی میبینتش دهنش باز میمونه بسکه خشگل و جذابه

چی

فرهنگ خانوادگیمون رو میگم،که مثلا بگن چون مرده سنش کمه با اینکه سی و خورده ای سن داره ....زیر سی سال رو چه زن چه مرد بچه حساب می کنن 😅بعدش دیگه می‌ره قاطی بزرگ ها .دختر و پسر هم می گن زیر بیست و چند سال ازدواج نکنه زوده.ولی فرهنگ خانواده شوهرم سطح پایین هست به پسر بیست ساله میگن بچه دختر بیست ساله رو می گن ترشیده 😂نمی دونم چه فرقی داره حتی ریاضی هم حساب کنی بیست مساوی با بیست 🤔اینا جور آدما دیگه واقعا زن ستیز اسکول تشریف دارن 

نه والا تو این سن زن و مرد هر دو عاقل و پختن به یک چشم بهشون نگاه میشه 

حتی من دیدم خانما به نسبت تو این سن از آقایون این سنی جوونتر و شاداب ترن

و اینکه پسره ۳۶ ساله نه مرد ۳۶ ساله 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...