2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7009 بازدید | 211 پست
ولی ناامید نباش عزیزم من چند تا از فامیلام سن ۳۴ بودن با پسر هم سن خودشون ازدواج کردند اونم سنتی

من دوست دارم شوهرم بزرگتر باشه از خودم 

البته معتقدم مجرد موندن از ازدواج غلط بهتره 

فکر نکنم اصلا بتونم ازدواج کنم چون تو کل فامیل هام فقط یه عمم خواستگار معرفی میکرد که اونم فقط پسرای داغون معرفی میکرد از روی حسادت و دشمنی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم شوهرم بزرگتر باشه از خودم البته معتقدم مجرد موندن از ازدواج غلط بهتره فکر نکنم اصلا بتو ...

باز خوبه عمه های ما خواستگارامونو میپرونن

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

باز خوبه عمه های ما خواستگارامونو میپرونن

اینم اگه خواستگار خوب برام میومد حتما میپروند 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مشهد بودید به مورد سراغ داشتم براتون اگه ازدواجی هستی

ن مشهد نیستم 

ولی کنجکاو شدم چجور آدمی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

اینم اگه خواستگار خوب برام میومد حتما میپروند

مشهدی نیستی ؟

مشهدی نیستی ؟

تهرانم

تهرانم

این کاربر میگن یه مورد مشهد دارن

تو تاپیکت نوشته بودی مامان بزرگت مشهدیه

اسی انشالله ازدواج می‌کنی خانواده ات خوبن؟ تنهایی سخته

خونوادم آره خوبن خیلی 

اسی انشالله ازدواج می‌کنی خانواده ات خوبن؟ تنهایی سخته

مرسی آبجی