2777
2789

من سزارینم دکتر گفت چسبندگی مثانه گرفته نباید دوبار باردار بشی 😭😭😭😭😭ازبعد سزارینم هنوز غصه میخورم گریه میکنم عین دیوونها شدم میگم خدایا منک اینقدر تلاش کردم برای اینک طبیعی بیارم چرا کمکم نکردی ک الان گرفتار عوارض سزارین بشم خیلی بد خیلی موقع درد زایمان بچم افت ظربان قلب کرد بردن سزارین 

راضیم ب رضای خود خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چندمته مگه من چهادمی روباردارم سزارین هستم

اعصاب داری ؟ بچه هات خوبن؟

ماشین داری؟

شوهرت پول داره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اعصاب داری ؟ بچه هات خوبن؟ماشین داری؟شوهرت پول داره؟

اعصاب وکه فک کنم هیچکس نداره یعنی دربرابربچه هام خیلی خوبم بقیه مواردخوبیم‌ حالاشایدنه اونقدرزیادولی خدارشکرخوبیم 

اعصاب وکه فک کنم هیچکس نداره یعنی دربرابربچه هام خیلی خوبم بقیه مواردخوبیم‌ حالاشایدنه اونقدرزیادولی ...

تودرو خدا ل خودت رحم کن

فقط بگو ماشین شخصی داری یا ن؟ بخدا اینقدر پیاده اینور اونور رفتم از پادرد دارم گریه میکنم

زمین و زمان شاکیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ار ولی بعد۷سال دومی اوردم دکتر گفت میشه طبیعی بیاری خیلیااوردن ولی من خیلی خیلی تلاش کردم ورزش ماما ...

بازم بچه میخوای 🙄 دوتا داری دیگه بسته پس ماها یکی دارین چی بگیم😅

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔