2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 83226 بازدید | 640 پست
من خیلیا رو دیدم اعتقادی به حجاب ندارن و فقط شال نمیپوشن مگه نه لباسای باوقار و بلند دارن شلوارک پوش ...

منم اعتقادی به حجاب ندارم ولی دیگه تاپ وشلوارک نمیپوشم حتی جلو محارم فوقش یه بلوز استین کوتاه با شلوار بلند گشاد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کجای قرآن نوشته چون از بچگی با هم بزرگ شدین بهم محرم میشین؟هیچکی مثل شما بچه ی فامیل نداره که از بچگ ...

والا بخدا 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

خب چرا شوهرت نمیزنه تو صورت داداشش؟ زورش به تو میرسه؟ داداش گوه خواری میکنه تو چوب میخوری؟

حق زندن شما نداشته زود کوتاه نیا که براش عادی بشه 

اما 

در مورد شوخی با برادر شوهرتون درست گفته 

ببین عزیز یه حد مرزی برای خودت و خانواده شوهرت داشته باشی مطمعن باش همیشه احترامی داری در غیر این صورت هرگز انتظار احترام از طرف خانواده شوهر نداشته باشه 

کار نامزدت که اشتباه بوده اما قبول کن کار خودتم خیلی اشتباه بوده باید همونجا جلو شوهرت به برادرش تذک ...

شما حالت خوبه ؟ برادرشوهر اسی با اسی شوخی کرد وظیفه اسی بود به برادرشوهرش تذکر بده ؟ شوهرش لال بود زبون نداشت به برادر خودش حرف بزنه پس شوهرش اونجا دقیقا چه نقشی داشت؟

صحبت من نه سمت زن ستیزی هست نه مرد ستیزی.و نه اینکه مخاطبم اسی باشه.

کار اشتباه اشتباه هست.مادر ادم ک از پوست و جونش هستی وقتی کار اشتباهی میکنی بعد از چندین تذکر مطمعنا از کوره در میره و ی تشر فیزیکی داره.همیشه گفتن احترام هر کسی دست خودشه.شما وقتی با کسی ازداوج میکنید ک میدونید ب چ چیزهایی حساس هست پس بهتره رعایت کنید ک ب مرحله بی حرمتی و حریم شکستن نرسه.خب بعضیا قاعدتا حساس نیستن و مشکلی پیش نمیاد.دیگه این سیاست رفتاری شماست ک بسنجید با چ کسی دارید زندگی میکنید و ایا قبول دارید طرف مقابل رو یا نه.پس زمانی ک قبول میکنید قاعدتا باید ب خواسته های همدیگه احترام بزارید.

در مورد خواهر برادری.ادم با برادر خودش هم در حد متعارف شوخی میکنه و اینکه خیالت راحته ک اون برادرته و هیچ حسی نسبت بهت نداره و چ بسا ک در همین موارد هم خیلی تجاوزها از سمت برادر چ پدر خود طرف صورت گرفته.ادم بیمار بیماره میخواد برادر باشه ،پدر باشه، برادر شوهر باشه.شما از از دل خودت مطمعنی ایا صد در صد از دل طرف مقابل خبر داری نیتش چیه.؟روح سالمی داره یا نه.؟

با احترام ب همه نظرات. چقدر خوبه همه سعی کنن خودشون برای خودشون حریم بزارن و اینو ب بقیه نشون بدن  حتی شوهر ادم،تا بی حرمتی و بی احترامی پیش نیاد.

خیلی عجیبه همه اسی رو مقصر دونستن واقعا وای به حال و زندگیتون با این افکارتون ، شوهرش اکه زیاد بدش میاد که خیلی بی معنیه باید یکی بزنه تو گوش برادرش نه زنش ولی ‌جرات نداره زورش فقط به زنش میرسه قلدریا و عن بازیاش واسه زنشه 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .