2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 84616 بازدید | 640 پست
من ۲۱ ساله ازدواج کردم‌گلم.......کدوم جای باریک.....ما یاد گرفتیم کسی که تو خانواده میاد عضو خانواده ...

هركس كه عضو خانواده ميشه كه نميگم حتما ادم بديه. منظورم اين نبود. 

منظورم اين بود كه ادم بايد حريما رو حفظ كنه. 

وگرنه خودش اسيب ميبينه. 

اونم تو اين دوره و زمونه. 

وگرنه فكر نكني قصد جسارت به شما رو داشتما. نه. اصلا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کتک زدن کار درستی نیستکار ندارم حق با کیه با چیه اما مشکلی که با حرف و زبون میشه حلش کرد چرا با دعوا ...

شوخی کردن سید شما جناییش نکن سریع

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری اول که این حرکتو زد چرا اخم و تخم نکردی؟ باید یجور رفتار میکردی که بگه اوه اوه چقد سنگین و رسمیه ...

اخه با کی رسمی باشه با برادر شوهر که مثل برادر خود ادمه؟اینا قراره خانواده بشن ادم با خانوادش راحت نباشه با کی باشه بنظر من که نه استارتر نه برادرشوهرش هیچکدوم کارشون اشتباه نبوده شوخی میکردن

ولی نامزدش سگ هاره

کار نامزدت که اشتباه بوده 

اما قبول کن کار خودتم خیلی اشتباه بوده باید همونجا جلو شوهرت به برادرش تذکر قاطعانه میدادی که یک بار دیگه دستت به من بخوره هر چی دیدی از چشم خودت دیدی 

یه چیزی بگم همونطور که ما زنا هم نوع خودمون رو بهتر میشناسیم و میفهمیم که چه جوری داره کرم ریزی میکنه مردا هم خیلی راحت متوجه رفتار هم نوع خودشون میشن حتی اگه برادرش باشه اصلا به چه حقی زده تو مچ پات ؟ 

نباید بچگانه رفتار میکردی و تو هم عین خودش رفتار میکردی باید با زبونت حالیش میکردی حالا این دفعه تموم شد رفت پی کارش ولی حواست باشه که دفعه بعدی نتونه تکرارش کنه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من برادر شوهرام پسر عمم میشن از کوچکی هم رو ی سفره بزرگ شدیم باهم روبوسی میکنیم اینم بگم خانواده مذه ...

مذهبی رو چی معنا میکنی؟ مذهبی یعنی مقید به احکام الهی

احکام هم روزه داره هم نماز هم محرم نامحرم و....

اخه با کی رسمی باشه با برادر شوهر که مثل برادر خود ادمه؟اینا قراره خانواده بشن ادم با خانوادش راحت ن ...

ميگه موهامو نوازش ميكنه

اخه كدوم برادرشوهري موي زنداداشش رو نوازش ميكنه؟!؟؟

اين ديگه از راحتي به دوره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

همين شوخي هاي ساده يواش يواش كار رو به جاهاي باريك ميرسونه. برادرشوهر ادم نامحرمه. اين شوخي ها واقعا ...

اصلا ربطی ب شوخی نداره ب شخصیت آدم داره 

آدم وقتی با یکی احساس صمیمیت میکنه شوخی میکنه