2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 84616 بازدید | 640 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

بستگی داره شوخی چه مدلی باشه و در چه حدی مخصوصا عمل و نیت اون عمل مهمه اگر نیتی داره ازش فاصله بگیر بالاخره شناختی نداری ازش؟ 

حس زنها خیلی قویه مگه میشه تا الان متوجه نشده باشی از این کارهاش چه قصد و منظوری داره، حرکاتش و نگاههاش گویای همه چیز هست زن میفهمه محاله متوجه نشه نیت طرفو

یه مشت روانی جمع شدن میگن کارت اشتباهه و حق با اونه انگار زن حیوونه که مرد هرجور دلش خواست رفتار کنه ...

برام سواله چرا ی سیلی تو صورت داداشش نزده ولی دست روی زنش بلند کرده همه میگن حق با شوهرته یعنی حال ادمو بهم میزن این نی نی سایتی ها اینقدر مرد پرستن

من جای اسی بودم با توجه ب اینکه قبلا همسرم تذکر داده بود.وقتی برادر شوهرم اینکارو کرد بی محلی میکردم و بعدا ب همسرم میگفتم ب احترام تو ب خاطر حرف تو واکنش نشون ندادم.عزیزم لطفا وقتی خوشت نمیاد ب برادرت هم تذکر بده با من از این شوخی ها نکنه.اینطوری هم احترام بهش گذاشته بودی،هم حریمتو نگهداشته بودی،هم منتی هم سر همسرت گذاشته بودی.دیگه اینجوری زد و خوردی نبود ک همه بگن خاک بر سرش نباید میزده و طلاق بگیر و دو فردای دیگه کبودت میکنه.

اگر شکاکه ک اون بحثش جداست و شما با کمی تامل باید جلو برید و تصمیم بگیرید.اگر نه بهتره سیاست داشته باشید ک کجا چ رفتاری داشته باشید نزارید کار ب دست درازی برسه .

اسی جان

اون مرد هست و غیرت داره

ولی تو نباید از این کارا کنی با نامحرم

شوهرت این کارو میکرد تو چیکار میکردی؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

عملا با این تاپیک فهمیدم ک زنا اصلاااا پشت هم نیستیم و تازع از ناراحتی و کتک خوردن هم جنسمون هم خوشحال میشیم نود درصد این تاپیک استارتر مقصر دونستن برا کاری گ ینفر دیگه تقصیر داره و ینفر دیگه دستش هرز رفته کتک زده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اسی جاناون مرد هست و غیرت دارهولی تو نباید از این کارا کنی با نامحرمشوهرت این کارو میکرد تو چیکار می ...

عزیزم این نکرده شروع کننده کسی دیگه ای بوده 

خیلی عجیبه همه اسی رو مقصر دونستن واقعا وای به حال و زندگیتون با این افکارتون ، شوهرش اکه زیاد بدش م ...

رحمت رحمت دقیقااااا حرفت حق بود

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
عزیزم این نکرده شروع کننده کسی دیگه ای بوده

میدونم

ولی خب اسی اگه یه بار بی محلی کنه پسره ضایع میشه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

کار شوهرت بد بوده . ولی کار تو بدتر  چون با واکنشی که نشون دادی ب برادر شوهرت غیر مستقیم این اجازه رو دادی دفعه بعد بیشتر شوخی کنه وبیشتر احترامتو از دست بدی جلو خانواده شوهرت  .  ب تنبیه احتیاج داشتی ولی نه ب این تندی.

عملا با این تاپیک فهمیدم ک زنا اصلاااا پشت هم نیستیم و تازع از ناراحتی و کتک خوردن هم جنسمون هم خوشح ...

پس تاپیک رو درست نخوندی اون یکی زده اسی دوتا زده 

یک لحظه فکر کن همسرت با یه خانم جلوی خودت اینجوری شوخی کنن دست بزنن ب هم 

ب موهاش دست بزنه و...

واکنش‌ها چیه اگه برات مهم نیست پس حق رو ب اسی بده

میدونمولی خب اسی اگه یه بار بی محلی کنه پسره ضایع میشه

اون طرف اگه منظور نداشته باشه این چیزا سرش نمیشه اگه سنش کمه این چیزا. رو نیمفهمه 

اون پسر بایذ خانوادش یا برادرش بشونن سر جاش حتی اگه بی منظور حرکتی میزنه