2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85016 بازدید | 640 پست

یه جوری تو خانواده همسرت رفتار کن که هرکسی حد خودش رو بدونه

یعنی چی برادر نامزدم زد به مچ پام

با خانواده همسر مخصوصا مرداشون یه سلام و یه وسلام

کار نامزدتم اشتباه بود با زبون ادم باید حرف بزنه نه با دست و پاش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادر شوهرام پسر عمم میشن از کوچکی هم رو ی سفره بزرگ شدیم باهم روبوسی میکنیم اینم بگم خانواده مذه ...

لطفاً عادی سازی گناه انجام نده کسی که مذهبی باشه با نامحرم روبوسی نمیکنه دروغ به مذهبی ها نبند 

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
در حقیقت اون بله ها و تایید ها برای اشتباه خودش بودمن دوستانه نظرم رو گفتم ولی شما.... اینکه اگر با ...

😂😂😂 بهتر از شما نباشم ولی در حد خودم بازی با کلمات رو خوب بلدم 😁🖐️ میخای صفحات بعد از دو هم ببین شاید کاربر دیگه برای ادامه بازی پیدا کنی 🙏موفق باشی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

والله ادم‌دیگه به برادر خودش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه برادر شوهر. تو نیتت صافه پاکه ولی شوخی با برادر شوهر خوب نیست باید طوری رفتار کنی به خودش اجازه شوخی نداره هرچیزی حد مرز داره رفتارهای سبک جلف از مرد خیلی زشته. وقار متانت سرسنگین باش عزیزم .آدم با محرم هم باید حد نگه داره چه برسه نامحرم بعدم خدا نکرده شوخی ممکنه آسیب بزنه.بعنوان یک زن با ابهت رفتار کن چنان با صلابت که کسی جرات شوخی نداشته باشه.بعضی رفتارها شاید بدون نیت باشه ولی در خور شان شخصیت یک بانو نیست

چی بگم والا من شوخی نمیکنم اما لباسام راحتیه جلوشون تاپ شلوارک میپوشم

نمیدونم چه اصراریه میگین شلوارک میپوشم؟شلوار بپوشین دنیا نمیچرخه؟حتما باید دست و پای لخت نشون بدین؟

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
من برادر شوهرام پسر عمم میشن از کوچکی هم رو ی سفره بزرگ شدیم باهم روبوسی میکنیم اینم بگم خانواده مذه ...

مذهبی نماااا

من تابحال ندیدم ادما مذهبی با نامحرم ربوسی کنن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نمیدونم چه اصراریه میگین شلوارک میپوشم؟شلوار بپوشین دنیا نمیچرخه؟حتما باید دست و پای لخت نشون بدین؟

والا من جلو داییام اینجوری لباس نمیپوشم چون اونا علاوه به نسبتی که باهام دارن مردهستن وبا شهوت بالاشون

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

والا من جلو داییام اینجوری لباس نمیپوشم چون اونا علاوه به نسبتی که باهام دارن مردهستن وبا شهوت بالاش ...

من خیلیا رو دیدم اعتقادی به حجاب ندارن و فقط شال نمیپوشن مگه نه لباسای باوقار و بلند دارن شلوارک پوشیدن جلوی مهمون یه جوریه ولی توی نینیسایت بهش افتخارم میکنن

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

کار شما که اشتباه بوده ۱۰۰٪ ولی کار نامزدت وحشتناک ...

حتتتتتما درموردش خیلی بیشتر فکر کن اصلا نشونه خوبی نیست اگه دختر من بود قطع به یقین دیگه چنین وصلتی سر نمیگرفت حتی اگه میومد التماس میکرد ببخشیمش. آدمها رو در تصمیم گیریهای هیجانی باید شناخت نه بعد از پشیمانی

کجای قرآن نوشته چون از بچگی با هم بزرگ شدین بهم محرم میشین؟هیچکی مثل شما بچه ی فامیل نداره که از بچگی باهاش بزرگ بشن؟