2777
2789
خلاصه هیچی بهش نمیگهثنا قعر میکنه میره خونه باباشبعد رضا میکه ثنا بخاطر اینکه ظرف میشوره قهر مرده بخ ...

ثنا کلی طلاا دستش بود کلییییی  روز عروسیش 

بعد گفت فیک بودن رضا نتونسته وام ازدواج بگیره طلا فیک گرفته گفته ب خانوادت چیزی نگو

بعد رضا ب مهسا میگه تو بخاطر پول زنم شدی 

اصلا چرا قبل نامزدی نگفتی ام اس داری چزا دیر گفتی

من یه بار نامزدی بهم زدم اگه با تو بهم میزدم ابروم میرفت

ثنا بهش میکه تو ک طلای بابام برام خزید رو فروختی خاستگار پولدار تر از توام داشتم کی میگه بخاطر پول زنت شدم؟ 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثنا کلی طلاا دستش بود کلییییی روز عروسیش بعد گفت فیک بودن رضا نتونسته وام ازدواج بگیره طلا فیک گرفت ...

پسره هم باید میگفت نامزد داشته و هم نباید نامزدشو دعوت پیکرده ولی تا اینجا تا اینجا حق رو بیشتر به پسره میدم 

ثنا کلی طلاا دستش بود کلییییی روز عروسیش بعد گفت فیک بودن رضا نتونسته وام ازدواج بگیره طلا فیک گرفت ...

رضا میره پیش بابای ثناکلی بد ثنا میگه 

ب قدری دروغ قشنگ گفت ک بابای ثنا میزنه تو گوشش🥲

استرس و ناراحتی برای کسایی ک ام اس دارن بده

ثنا همش بیمارستان میرفت و دکتر کفته بود اکه الان بچه نیاری دیکه نمیتونی باردار بشی

رضا میره پیش بابای ثناکلی بد ثنا میگه ب قدری دروغ قشنگ گفت ک بابای ثنا میزنه تو گوشش🥲استرس و ناراحت ...

رضا خـ. ر دوتا گوشی داره وقتی پیش ثنا بوده کوشی اولش کلا سایلنت 

ن انلاین میشد ن چیزی 

وقتی میرفته بیرون انلاین میشده

ثنا پیامشو با نامزد سابقش میبینه

اینم بگم برا نامزد سابقش طلا و ساعت گرون گرفته بوده و پسش نگرفته 

ولی برا ثنا ی چیز کوچیک میکرفت من میزاشت  سرش

ثنا میگه گذشته تو ول کن تو الان زن داری و بحثشون میشه رضا میزنه تو دهن ثنا و زخم و کمبود میشه

رضا خـ. ر دوتا گوشی داره وقتی پیش ثنا بوده کوشی اولش کلا سایلنت ن انلاین میشد ن چیزی وقتی میرفته بیر ...

ثنا میره برا جدایی ولی باباش پشت رضا بوده و حتی ی بار زده تو دهن مامان ثنا بخاطر بحثای این دوتا

هیچکی پشتش نبود جز مامانش 

ولی باز ثنا خر میشه برمیگرده ب رضا