2777
2789
عنوان

امروز روز مربی هست بعد عمه من

132 بازدید | 21 پست

دخترش مربی یه باشگاه خصوصی هست همسن منه منم دیشب خودم پی وی بهش پیام دادم تبریک گفتم با اینکه هیچ سال اوشون روز مهندس رو به من تبریک نمیگه میگم عیب نداره مهم نیست برام

حالا عمه جان صبح پیام گذاشته تو گروه خانوادگی دختر قشنگم خانم مربی مهربون روزت مبارک...بعد همه دنبالش پیام میذارن پگاه جان روزت مبارک 😐حالا جالب میدونین چیه پگاه اصلا تو گروه نیست😂

من بارها لفت دادم به بهونه های مختلف...ا دستم خورد...ا واتس آپ مشکل داره مجدد این عمه منو اد کرد حالا دختر خودش راضی نمیشه اد شه...

خلاصه منظورم اون احترامی هست ک خانواده میذارن به بچشون یا مثلا پدربزرگ بچه هاش(پدر شوهر خودش) فوت کرده بود تو گروه پیام گذاشت به بچه هاش تسلیت گفت ک بقیه هم بگن

اینسری از این کارا کرد بگم عزیزم شما بچه هات تو گروه نیستن بهتره مستقیم بهشون زنگ بزنی تبریک و تسلیت بگی؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مگه مردم بابت یه پیامی که تو گروه میفرستن باید به شما جواب پس بدن🤦🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نه ضایعست 

شما ام روز مهندس با گوشی مادرت پیام بذار دخترم روز مهندس مبارک

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

در حوالی عمه ات،حسادت ممنوع🚫

حسادت به چی جانم؟مربی باشگاه بودن حسادت نداره من خودم مدیرعامل  یه شرکتم....شاید به نظرت فوت پدربزرگشون حسادت داشته😂

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

وای مگه مردم بابت یه پیامی که تو گروه میفرستن باید به شما جواب پس بدن🤦🏻‍♀️

عزیزم دخترش نیس بعد تو گروهی ک ما هستیم پیام میده دخترم روزت مبارک خنده دار نیست واقعا؟دخترش مجرده پیش خودشه تازه پیتونه پی وی دخترش پیام بده

نه ضایعست شما ام روز مهندس با گوشی مادرت پیام بذار دخترم روز مهندس مبارک

ولش کن خود نمایی پیشه 

وا نه ! چیکار داری تو گروه چی میگه ضرر یا توهینی که به شما نمیکنه

مثلا برای فوت پدربزرگ بچه هاش اونایی ک بچه هاش تو گروه تسلیت نگفتن  پیام داد شماره بچه هاش رو فرستاد ک ی زنگ بزتین به بچه های پن تسلیت بگین