2777
2789

یه متنی خوندم جالب بود گفتم بزارم 

گویی افکار عمومی دیگر برخی از کسانی که ادعای قربانی‌بودن دارند را قربانی نمیدانند و دادخواهی آنها را فریبکاری یا نوعی اخاذی جنسیتی تلقی میکنند.

(نه فقط مردان که اکثریت زنان در شبکه‌های مجازی چنین واکنشی داشتند)

به‌بیان روشنتر، با تغییر هنجارها و ممنوعه‌های اخلاقی و اجتماعی و حذف محدودیتهای سنتی بازدارنده، جامعه به برخی از قربانیان به چشم کسانی نگاه میکند که با استفاده‌ی آگاهانه از جذابیتهای جنسی و روابط احساسی، سعی کرده‌اند به اهداف مالی و اجتماعی، و منابع قدرت و ثروت و شهرت برسند، اما در این معامله ناکام شده‌اند. 

پدیده‌ای که درعلوم اجتماعی به آن استفاده‌ی ابزاری از جنسیت یا سودجویی جنسی گفته میشود، یا به تعبیر جامعه‌شناسانه کسانی که از سرمایه جنسی sextual capital برای پیشرفت بهره بگیرند. 

اما فمنیسم لیبرال و فمنیسم اگزیستانسیالیستی به عاملیت و مسئولیت زنان باور دارند؛ فمنیسم لیبرال بر اختیار و قدرت انتخاب زنان تأکید میکند و برای زنان این حق را قائل است که برای رسیدن به منافع شخصی از زنانگی استفاده‌ی ابزاری کنند مشروط بر این‌که در برابر پیامدهای اخلاقی این تصمیم، مسئول و پاسخگو باشد. 

فمنیسم اگزیستانسیالیستی فراتر میرود و میگوید زنان وظیفه دارند آگاه شوند که جامعه چگونه آنها را ابزار کرده و این آگاهی را برای انتخابی اصیل و اخلاقی  بکار بگیرند،

به این معنی که اگر زنی با وجود شناخت از ساختار همچنان تصمیم بگیرد با استفاده از زنانگی پیشرفت کند، او دیگر نمیتواند بگوید ((من قربانی‌ام)) 

در پژوهشهای آزار جنسی در یک دسته‌بندی خاص، آزار را به دو نوع تهدید جنسی و تطمیع جنسی تقسیم میکنند اما وقتی پای تطمیع به میان می‌آید و زنان به طمع خواسته‌ای وارد رابطه‌ای میشوند **دیگر نمیتوانند از مسئولیت خود شانه خالی کنند** 

درحالی‌که فمنیسم ایدئولوژیک با مغالطه یا استدلالهای سفسطه‌آمیز به زنان می‌آموزد که میتوانند بدون نگرانی از مسئولیتهای انسانی، یا بی احساس گناه، شرم و شکست، از زنانگی استفاده‌ی ابزاری کنند و با رفتاری دَم‌دمی‌مزاج هر زمان که خواستند مفروضات اصلی در روابط انسانی -که قراردادی اجتماعی است- را نقض کنند. 

اگر مایل بودند حق دارند به هر دلیل یک روز خود را درخارج از آن قرارداد ببینند و روز دیگر در داخل قرار داد. 

بعد با خود **قربانی‌نمایی** تمام مسئولیت را به دوش دشمن خارجی(مردان) بیندازند و ادعای آزار کنند! 

(جای پای این دیدگاه غیرمسئولانه در پرونده‌ای جنجالی که چندین سال پیش منجر به مرگ شد کاملاً قابل مشاهده بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنان علیه زنان !!!

واقعا امیدوارم این اکانت اکانت یه خانم نباشه

که اگر هستی واقعا پر عقده و حقارتی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
زنان علیه زنان !!!واقعا امیدوارم این اکانت اکانت یه خانم نباشهکه اگر هستی واقعا پر عقده و حقارتی

البته که نه زنان علیه زنان البته اینم بگم که خیلی ها اتهامات الکی می‌زنن پرونده زیاده 

زنان علیه زنان !!!واقعا امیدوارم این اکانت اکانت یه خانم نباشهکه اگر هستی واقعا پر عقده و حقارتی

چون زنی حق نداری حق کسی رو بخوری این درسته نه اینکه فقط برای دفاع از خود اتهام وارد کنی بگی که ایشون به من دست درازی کرده امار واقعی هست که میگه بیشتر از 30 درصد از اتهامات ساختی هستن 

من متوجه علت ناراحتی و ری اکشن شدید و حمله و تهمت  شما نشدم

اتفاقا زن هستم ولی صرفا بخاطر جنس زن بودن نمیشه در هر اتفاقی و در هر موردی از جنس زن طرفداری کرد.

مثلا زنانی که زن صیغه ای مرد متاهل یا زن دوم مرد متاهل میشن صرفا بخاطر اینکه زن هستن نمیشه ازشون حمایت کرد چون کارشون اشتباه و غلطه، در نتیجه نمیشه از امثال این زنان طرفداری کرد.

و اینکه این متن برای زنانی گفته شده که بخاطر پول، خواسته ها، یا ارتقا شغلی و پیشرفت خودشون حالا در هر زمینه ای خودشون و جسم خودشون رو بی ارزش میکنن و در اختیار مردا قرار میدن.

اتفاقا خودشونن که باعث بی ارزش شدن خودشون میشن، شخصیت و ارزش خودشون رو پائین میارن امثال این زنان اصلا ارزش حمایت ندارن.