2777
2789

با اجازه اسی 

اگر کسی کامنت منو میبینه بدونه روح‌من در عذابه 

تورو خدا اگر میشه دعا کنید سلامت باشم از بیماری بد به دور باشم و آرامش روح 🧡💛

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پسره فردای نامزدی می گفت ام اس دارم دوستت شاکی نمی شد؟ خیلی اشتباهه پنهان کردن بیماری

اما درکل رابطه این دونفر مسمومه و روشون بهم باز شده 

اگر بخوان ادامه بدند هردوشون باید یادبگیرن پخته تر رفتار کنند

پسره اشکال زیاد داره اما دوست شما هم بی تقصیر نیست

قبل از ازدواج هررررر چی مشکل داری رو باید ب خواستگارت بگی.. من خودم قبل از ازدواجم با شوهرم با یه آدم اشتباهی دو ماه نامزد کرده  بودم.. و اسم طرفو از شناسنامم پاک کرده بودم... میتونستم پنهان کاری کنم ولی نکردم.. حتی دوستم بهم گفته بود اگه خودت نگی شوهرت نمیفهمه ولی من چون از دروغگویی بدم میاد هیچ وقتم نمیتونم دروغ بگم به دوستم گفتم از اول زندگی نمیخام دروغ بگم و موضوع رو سیر تا پیازشو ب شوهرم گفتم.. حتی کیست داشتم اونم درجریان گذاشتم.. خلاصه ریزو درشت گذشتمو بهش گفتم تا پنهان کاریی در کار نباشه... زیربنای زندگیمو با دروغ درست نکنم... رفیق استارترم اشتباه کرده ک پنهان کاری کرده.. حتی نامزدشم اشتباه کرده ک پنهان کاری کرده.. بعده اردواج دروغشون رو شده و کارشون ب طلاق کشیده شده..

اسی دوستت چه علائمی داشت که فهمید ام اس گرفته

منم گاهی دست و پام بی جون میشه فکر میکنم ام اس گرفتم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

اسی دوستت چه علائمی داشت که فهمید ام اس گرفتهمنم گاهی دست و پام بی جون میشه فکر میکنم ام اس گرفتم

پاهاش بعضی اوقات قفل میشه و تا چند دیقه نمیتونه راه بره چشماش درد میکنه وقتی ناراحت میشه و استرس داره 

عزیزم انشالله ک نباشه

بعضی اوقات فقط از استرسه و کمبود ویتامینه

ولی برو دکتر مغز و اعصاب یه ام ار ای انجام بده مشخص میشه 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

پاهاش بعضی اوقات قفل میشه و تا چند دیقه نمیتونه راه بره چشماش درد میکنه وقتی ناراحت میشه و استرس دار ...

چشمام جدیدا خیلی حساس دردناک شدن هعی میخوام برم مغز اعصاب عقب میندازم

انشالله خدا شرایط زندگی دوستت رو درست کنه چون استرس اعصاب خوردی برای بیمارای ام اس سمه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

چشمام جدیدا خیلی حساس دردناک شدن هعی میخوام برم مغز اعصاب عقب میندازمانشالله خدا شرایط زندگی دوستت ر ...

انشالله که چیزی نیس ولی پشت گوش ننداز برو

مرسی

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱