2777
2789
عنوان

هزینه های عقد چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 47 پست
خونواده دختر حرف درنیارن؟

نه خب توافق کنید بگین اینجوری میتونه سرویس سنگین تری الان براش بخرین هزینه لباس و اینا بزارین براش روی سرویس

بگین آقا ما بودجمون 250 هست 

همینو سرویس خوبتر برداره بعدا براش لباس و اینا برای عروسی میخریم حیفه از روی این 30 40 تومن برای لباس و.. کم بشه 

همش 22 23 گرم طلا میشه یعنی ی سرویس ظریف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودم بودم قید لباس و چیزا میزدم طلا سنگین تر میگرفتم چون لباس و لوازم آرایش میشه خورد خورد گرفت 

اما اگر عروستون هست حرف سر خودتون نیارید تا اخر عمر کینه میکنه 

لباس و چیزا ارزش نداره اگر شده قرض کنید ولی بدید بهش

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم شما تو زمان دقیانوس موندی گلم سرویس و دو تا حلقه هات دست کم هشتصد نهصد میش

واااا چیزی که شما میگی ۶۰ گرم طلا میشه 

مگه همه باید اینقدر بگیرن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دیگه اینو برا عقد میگیریم که صداشون درنیاد دخترو زوری دادن

سمت داماد هستین؟

مهریه چقدر نوشتین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم شما تو زمان دقیانوس موندی گلم سرویس و دو تا حلقه هات دست کم هشتصد نهصد میش

عزیزم هر قیمتی هست ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب ۶۰ گرم چیزی نیست ک

وضع مالیتون چطوره؟ 

یه زمانی ۶۰ گرم چیزی نبود الان خیلیه 

البته خب اینطور که شما فرمودی ۹۰۰ هم چیزی نیست 

من بر اساس معیشت اکثر مردم گفتم 

امروز بازار بودم عزیزم مردم بودجه کم دارن طلا ها رو اکثرا ظریف کردن دیگه خبری از اون زنجیرای سفت و سخت چند سال پیش نیس 

اگر خودم بودم قید لباس و چیزا میزدم طلا سنگین تر میگرفتم چون لباس و لوازم آرایش میشه خورد خورد گرفت ...

عروس راه میاد با همه چی چون دوس دختر دوماده خودشم شاغله ولی خونوادش راه نمیان تازه طلبکار هم هستن

عقد تو محضره؟

برید با یه کت و شلوار ارزون سر و تهش هم بیارید لازم هم نیست قیمتشون همه بفهمن

همه اون پولو بدین طلا

یه ارایشگاه ۳۰۰ تا ۴۰۰ ارایش صورت بره

فردا داماد دیگه طلا بخر نیست اول کاری طلا بگیره برای آینده خودش

عروس راه میاد با همه چی چون دوس دختر دوماده خودشم شاغله ولی خونوادش راه نمیان تازه طلبکار هم هستن

الان راه میاد 

دو روز دیگه میبینید چیکارتون میکنه 

من سه تا زنداداش دارم سه تاشون هم دوست بودن 

یکیشون خودشون تصمیم گرفتن جشن عروسی نگیرن  الان بعد از گذشت ۱۰ سال هنوز فحشاش ما میخوریم

دیدم که میگم