2777
2789

میدونم تاپیک دوممه چون اونو جواب ندادید 

آقا از همون روز اول دانشگاه یه پسره بند من کرد که من از تو خوشم میاد و فلان و زد رو دنده دلقک بازی و مسخره کردن یکی دوبار جوابشو دادم بعد بهش بی محلی کردم و چپ چپ نگاه کردم یا یه طوری رفتار مردم انگار وجود نداره باز دیروز اومده دست میندازه و بامزه بازی ادا در میاره جوابشو دادم منظورم از جواب اینکه بهش گفتم چقدر تو بیکاری و برو بابا و از اینا ولی ول کن نیست از اون طرفم میره دوستاشم میاره دیدم با چندتا دختر دیگه هم همین کارو میکنم مسخره بازی در میاره کلا فکر میکنه خیلی بامزع اس از طرفی هم حرفای دوستم خیلی بد دلم و شکست همش میگه میبینی چقدر با من محترمانه رفتار میکنه ولی تورو مسخره میکنه بعد دوستم میخنده یا هعی تیکه میندازه که آره این چقدر دستت میندازه همش تقصیر خودته رو دادی بهش جوابشو دادی بازم میخنده آقا باشه منو داره دست میندازه تو چرا خوشحالی آخه من نمیفهمم من چیکار کردم جز اینکه یا بهش پریدم یا بی محلی کردم 

توروخدا من جای خواهر کوچیکه اتون بگید چیکار کنم با این دلقک 

اون دوست نامحترم و حسودت و با بی محلی ازش خداحافظی کن که از صد تا دشمن بدتره به اون دلقکی توجه نکن فقط خودش و ضایع میکنه بذار انقدر خودش و بکشه تا خسته شه 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست نامحترم و حسودت و با بی محلی ازش خداحافظی کن که از صد تا دشمن بدتره به اون دلقکی توجه نکن ف ...

آره باید دیگه بهش توجه نکنم مسخره رو  

ولی دوستم خیلی دلم و شکست یه طوری رفتار میکنه انگار مثلا من جلفم 

اصلا هرچی گفت جوابشون رو نده نه جواب دوستت رو نه اون دلقک!وقتی به هیچ جات نگیرین خودشون حالیشون میشه ...

آره باید با اون بامزه همین کارو کنم لعنتی از رو هم نمیره 

ولی دوستم خیلی دلمو شکست 

آره باید دیگه بهش توجه نکنم مسخره رو ولی دوستم خیلی دلم و شکست یه طوری رفتار میکنه انگار مثلا من جل ...

نه عزیزم‌دوستت احتمالا از اون دلقک خوشش اومده بعد حسودی میکنه از توجه اون به تو سعی داره اینجوری خودش و تخلیه کن تو جلف نیستی دوستت فوق العاده حسودهههههه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نه عزیزم‌دوستت احتمالا از اون دلقک خوشش اومده بعد حسودی میکنه از توجه اون به تو سعی داره اینجوری خود ...

نمی‌دونم والا خودش که میگه این خیلی لاشیه و اصلا خوب نیست و همش میگه بده که من دارم واقعیت و بهت میگم که داره مسخره ات میکنه

نمی‌دونم والا خودش که میگه این خیلی لاشیه و اصلا خوب نیست و همش میگه بده که من دارم واقعیت و بهت میگ ...

حرف مفت میزنه این لقب ها که صد درصد لایق پسره هست ولی رفیقت حرفاش خیلی مشکوکه ازش دور شو خیلی حسودههه