میشولم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1096 عنوان هزینه های عقد چقدره 713 بازدید | 47 پست یه سرویس+ یه انگشتر نشون+یه حلقه+لباس و لوازم آرایش+کفش میشه با ۲۵۰ میلیون تمومش کرد یا نه؟ (من متاهل و باردارم کاراگاه گجت ها از من بکشید بیرون تاپیک من نیس تاپیک یکی از عزیزامه) 1404/08/05 | 22:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اناناســجووونــــــن عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 3523 سرویس خودش دویست تومنهخب یه انگشتر و حلقه نامزدی با لباس و مهمونی اینافککنم ۲۵۰ بشه
باهوششم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1987 سرویس خیلیییی کوچیک الان ۱۵۰تومنهانگشتر نشون ۳۰تومن خیلیی کم باشهحلقه ۲۰تومن خیلیییی کم لباس ۵.۶ تومن لوازم آرایش ۱۰ تومنکفش ۱الی۲تومنبله میشه جمعش کرد😍
دختر_بهار_ف عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 599 خب عزیزم بستگی به اون خرید ها هم دارهگرم طلاهایی که خریده میشه مارک لوازم و لباس هامراسم هست و نیست ولی بااین مبلغ فک کنم قط بشه طلاهارو خرید
گنحینه عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 4043 سلام میتونین برین به طلافروش بگین سرویس سبک ولی نما دار براتون بیاره برا جاری آخری حدود۷سال پیش مادرشوهرم رفته بود صحبت کرده بود یه سرویس سبک ولی نمادار اون زمان ۳ونهصد درزمان خودش قیمتش مناسب بود گرفتیم
میشولم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1096 سرویس خیلیییی کوچیک الان ۱۵۰تومنهانگشتر نشون ۳۰تومن خیلیی کم باشهحلقه ۲۰تومن خیلیییی کم لباس ۵.۶ توم ... به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد میوفتن. نگه داره ریز ریز وقتی لازم شد بخرن
باهوششم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1987 به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ... آره میشه بعدا گرفت ما واسه نامزدی لباس نگرفتیم بعدش گرفتیم.واسه عقد هم لوازم آرایش نگرفتیم بعدش شوهرجان واسه تولدم گرفته بود .طلا ها واقعا کافی و مهم ترن . به نظر من سعی کنن بیشتر این ۲۵۰ میلیون رو طلا بخرن
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 53321 به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ... اره بگین اینا برای خرید عروسیه اون زمان میخریم براتالان حلقه و سرویس بخرین براش
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ... دیگه اینا خیلی وقته ور افتادهدخترای الان از دبیرستان میکاپ میکنن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ... عزیزم سرویسم یکی میگیرن اکثرا برای عروسی میگیرن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
میشولم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1096 اره بگین اینا برای خرید عروسیه اون زمان میخریم براتالان حلقه و سرویس بخرین براش خونواده دختر حرف درنیارن؟