2777
2789
عنوان

هزینه های عقد چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 47 پست

ما واسه داداشمون سرویس نگرفتیم

کلا شاید ۱۵ گرم طلا خریدیم 

مادر عروس خودش یه نیم ست سبک لطف کردن سر عقد هدیه دادن

مهم اینه با هم راه بیاید

اون موقع که طلا گرمی پنج تا هفت بود داداشم شاید کلا ۸۰/۹۰ تومن فقط طلا خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان راه میاد دو روز دیگه میبینید چیکارتون میکنه من سه تا زنداداش دارم سه تاشون هم دوست بودن یکیشون ...

😂😂😂 خب سعی میکنیم دو سه تا لباس بخریم براش ولی باید فصلش بیاد تا بقیه چیزا رو هم خرید

عقد تو محضره؟برید با یه کت و شلوار ارزون سر و تهش هم بیارید لازم هم نیست قیمتشون همه بفهمنهمه اون پو ...

عروس دوماد اینو قبول میکنن ولی امان از انتظارات مزخرف خانواده ها

جفت عروس و دوماد از نزدیکان من هستن ۱۳۰ سکه

وای بیچاره داماد

دیگه کسی بیشتر از ۵۰ تا سکه قبول نمیکنه ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ما واسه داداشمون سرویس نگرفتیمکلا شاید ۱۵ گرم طلا خریدیم مادر عروس خودش یه نیم ست سبک لطف کردن سر عق ...

دختر از کجا پیدا کردین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای بیچاره داماددیگه کسی بیشتر از ۵۰ تا سکه قبول نمیکنه ک

تو ازدواج سنتی نه ولی دوستی ها اره من خودم دوست بودم تازه عقد کردم مهریه ام 200 تا 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تو ازدواج سنتی نه ولی دوستی ها اره من خودم دوست بودم تازه عقد کردم مهریه ام 200 تا

چطور خانوادش قبول کردن۲۰میلیارد؟

چطور خانوادش قبول کردن۲۰میلیارد؟

خانواده همسر من هیچ حمایت مالی ندارن حتی در حد 5 میلیون همه چی صفر تا صد پای خود همسرم بخاطر همین کوچیک ترین اظهار نظری هم ندارن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خانواده همسر من هیچ حمایت مالی ندارن حتی در حد 5 میلیون همه چی صفر تا صد پای خود همسرم بخاطر همین کو ...

شعل شوهرت چی