2777
2789
عنوان

هزینه های عقد چقدره

713 بازدید | 47 پست

یه سرویس+ یه انگشتر نشون+یه حلقه+لباس و لوازم آرایش+کفش 

میشه با ۲۵۰ میلیون تمومش کرد یا نه؟ 

(من متاهل و باردارم کاراگاه گجت ها از من بکشید بیرون تاپیک من نیس تاپیک یکی از عزیزامه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میتونین برین به طلافروش بگین سرویس سبک ولی نما دار براتون بیاره برا جاری آخری حدود۷سال پیش مادرشوهرم رفته بود صحبت کرده بود یه سرویس سبک ولی نمادار اون زمان ۳ونهصد درزمان خودش قیمتش مناسب بود گرفتیم 

سرویس خیلیییی کوچیک الان ۱۵۰تومنهانگشتر نشون ۳۰تومن خیلیی کم باشهحلقه ۲۰تومن خیلیییی کم لباس ۵.۶ توم ...

به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد میوفتن. نگه داره ریز ریز وقتی لازم شد بخرن

به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ...

آره میشه بعدا گرفت 

ما واسه نامزدی لباس نگرفتیم بعدش گرفتیم.

واسه عقد هم لوازم آرایش نگرفتیم بعدش شوهرجان واسه تولدم گرفته بود .

طلا ها واقعا کافی و مهم ترن . به نظر من سعی کنن بیشتر این ۲۵۰ میلیون رو طلا بخرن

به نظرت میشه کلا لوازم آرایش و لباس رو بیخیال شد؟ عروس خودش زیاد داره بعدشم از الان بخره لباسا از مد ...

اره بگین اینا برای خرید عروسیه اون زمان میخریم برات

الان حلقه و سرویس بخرین براش 

دیگه اینا خیلی وقته ور افتاده

دخترای الان از دبیرستان میکاپ میکنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم سرویسم یکی میگیرن اکثرا برای عروسی میگیرن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.