2777
2789

خودتون ۳۲ ساله کارمند با درآمد ۱۵ 

۱) قد کوتاه ۱۶۲ قدش ارشد کارمند شرکت بدون هیچ پس انداز و فهمش هم به نظرم بالا نیست 

۲) قد بلند ارشد اما با رشتش کار نمیکنه و دلال میدون تره باره و کلی سود داره اما مرد سالار و حق به جانب

۳)قد بلند خوش تیپ ولی دیپلم پس انداز در حد کل دارو ندارش ۵ تومن اخلاقش و فهم و ادبش خوب درآمدش در حد بین ۴۰ _ ۵۰ تو رشته دیپلمش کار می‌کنه 

۴) لیسانس معلم قد کوتاه  ۱۶۲پرحرف و زیاد رفتار مناسب ندارن 

۵) ارشد قدش درحد ۱۷۵ موهاش جلوش همه ریخته ولی با تحصیلاتش کار نمیکنه و مغازه پلاستیک فروشی داره 

هیچ کدوم 

اینا انگار برا پول و بیمه ات اومدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 3 5 قابل فکره .به نظرم همش راه بده ببین میتوانی با قیافه و اخلاقشان زندگی کنی و سریع رد نکن 

معیار هات کدام هست مثلا برای من مهم نیست چقدر درس خوانده ولی مهمه جلوی رشدم نگیره و ادب و شعور داشته باشه.

یا مثلا برای من زیر یه مقدار درامد حذفه یا اینکه مدیریت مالی طرف بد باشه یا بعضی اخلاقا