2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من هم سی و یک سالمه.دو تا شغل.منزل دارم.دو تا ماشین هم دارم.قد ۱۷۴،زیبا هستم. .زمین و ملک هم دا ...

ببخشید ولی خندم گرفت😅

اسی جان معرفیت خیلی خلاصه و مفید بود، گزینه ی هیچ کدام داریم؟ دومی از همش بهتره ولی بازم بستگی به خودت داره عزیزم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هیچی مورد شماره ی شش اضافه کردید

اره نه خداییش راست میگم،من کلا دنیال ازدواجم.دیگه خسته شدم از مجردی.هوس باز هم نیستم به ارواح خاک پدرم.حالا ممکنه بفرمایید نی نی سایت مگه جای این حرفاست و خواستگاری؟چه اشکالی داره مگر خانم هایی که عضو نی نی سایت هستند همه متاهل اند؟ نه و مگر محترم نیستند؟ قطعا من هم تو همین سایت میتونم،اشنا تر بشم

اره نه خداییش راست میگم،من کلا دنیال ازدواجم.دیگه خسته شدم از مجردی.هوس باز هم نیستم به ارواح خاک پد ...

نه نه، اتفاقا من عضو گروه مخالفان نیستم، امر خیر امر خیره دیگه، اگر واقعا هم جدی باشید به راحتی در طول یکی دو هفته مشخص میشه، انشالله به مراد دلتون برسید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه نه، اتفاقا من عضو گروه مخالفان نیستم، امر خیر امر خیره دیگه، اگر واقعا هم جدی باشید به راحتی در ط ...

ممنون از لطفتون.االبته خانم های نی نی سایت چندین بار من را شستند و بعد پهن کردند رو بند.گفتند اصلا تو به چه حقی اومدی اینجا که اکثرا خانم هستند و ....🤣 فکر کرده بودن برا هول بازی و تفریح اومدم

ممنون از لطفتون.االبته خانم های نی نی سایت چندین بار من را شستند و بعد پهن کردند رو بند.گفتند اصلا ت ...

دیگه این هم یه برداشته، اینجا واقعا مزاحم مرد و مریض جنسی هم هست متاسفانه، زن و مرد هم نداره، اتفاقا تلاشتون رو کنید فقط بدی مجازی اینه اول آدم کلام رو میبینه و نه قیافه رو، انشالله هرچه زودتر همسر دلخواهتون رو پیدا کنید، خودتون هم راحت اعتماد نکنید و اگر کسی رو پیدا کردید سریع ملاقات حضوری بذارید، چون مجازیه بعضی ها آدم رو سر کار می‌ذارن

موفق باشید🙏🏻

دیگه این هم یه برداشته، اینجا واقعا مزاحم مرد و مریض جنسی هم هست متاسفانه، زن و مرد هم نداره، اتفاقا ...

ممنون خواهر شما هم به بهترین ها برسید انشالله.. توکل بر خدا،باید تلاش کنم تا همسری پیدا کنم.