2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس بخون مورد خوب اومد رد نکن 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

نمیفته

تا ازدواج نکنی فایده نداری

خودتو با هر چیزی سرگرم کنی، دائم این سایه بالا سرته که مجردی!

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
مورد خوب از کجا بیاد خواستگار ندارم کلا فامیل هم نداریم

ختم ازدواج از گوگل بگیر بخون 

سوره طه یس احزاب 

من هروقت خوندم قلبا  برام موردای خوبی اومده 

ذکر یا لطیف و کلی ذکرای دیگه چنتا ذکر هفتگی بود یادم نی چی بودن اونام میخوندم خواستگار میومد 

نماز اینام بخون سر وقت 

امیدت ب خدا باشه ب خودت برس همیشه 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

شایدم هیچ وقت مورد مناسب نیاد

واا چرا انقد منفی فک می‌کنی ببین بزار یچیزیو بهت بگم به حرفم ایمان داشته باش به هر چی فک کنی همون واست اتفاق میفته پس سعی کن همیشه در مورد ازدواج و همسر آیندت به چیزای خوب و مثبت فک کن و از خدا بخواه بهترین آدمو وارد زندگیت کنه