2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تعداد نفرات هر چند تا باشن رفت و آمد زیادی که نیست تاثیری تو زندگی افراد زیاد ندارن بیشتر عرضه ...

البته نقش و اهمیت خانواده را نمیشه نادیده گرفت.اخرش نمیشه زن و شوهر با خانواده خود،قطع رابطه کنند.اگر خانواده مناسب نباشن ولی خود اون دختر و پسر خوب باشن،اصلا کافی نیست

آخه خانواده نامناسب به چه خانواده ای میگید

عرضم به حضورتون،منظور بنده از خانواده نامناسب،خانواده ای هست که هم اهل دخالت های بیجا هستنند و هم هوس بازی،بی دین و ایمانی،بی بند و باری موج بزنه دراون ها .اهل خلاف و دعوا و ... باشن

ببینید مثلاً یه خانواده میشناسم یه دامادشون معتاده 

به نظرتون این خانواده مناسب نیستن ؟ 

رفت و آمد خانوادگی بین خواهر برادرشون  به طور رسمی سالی یکباره برادران فقط سالی یه بار میرن خونه خواهران .خواهر خونه هم میرن

من خودم چهارتا خواهر دارم و مادرم.پدرم هم مرحوم شدن.ولی هیچ کدوم از خواهران و یا مادرم،به هیچ عنوان ...

مثلاً این خانواده ۲۰ تا نوه دارن که  دو تا از نوه ها خلافت الان مناسب نیستن ؟

ببینید مثلاً یه خانواده میشناسم یه دامادشون معتاده به نظرتون این خانواده مناسب نیستن ؟ رفت و آمد خان ...

ببینید، بستگی داره البته همین که فرمودید،داماد معتاده،خودش یه چالش هست.اینجا شما باید یه کاری کنید،اولویت را بدید به خواستگاری که در خانواده اش،معتاد و .. وجود نداره،اگر دیدید اونا اکی نشد،اون وقت برید سراغ خواستگاری که دامادشون معتاده و اونجا باید مدیریت بحران کنید که کاملا اموزشی هست

من خودم چهارتا خواهر دارم و مادرم.پدرم هم مرحوم شدن.ولی هیچ کدوم از خواهران و یا مادرم،به هیچ عنوان ...

منظورم اینه تو خانواده های گسترده خلاف پیدا میشه ولی رفت و آمدشان با هم بسیار کمه سالی یکباره که اونم اون نوه های خلاف نیستن

مثلاً این خانواده ۲۰ تا نوه دارن که دو تا از نوه ها خلافت الان مناسب نیستن ؟

این هم ،اول اولویت را بدید به اونی که همین دوتا خلاف هم نداره.اگر نشد ،اون وقت برید سراغ این

منظورم اینه تو خانواده های گسترده خلاف پیدا میشه ولی رفت و آمدشان با هم بسیار کمه سالی یکباره که اون ...

بله کاملا فرمایشاتون درسته،ولی شان شما و امثال شما بالاتر از اینه که در  اقوام همسرتون بخواد حتی یک خلاف کار وجود داشته باشه،ولی برخی اوقات اجتناب ناپذیر میشه این ازدواج،اینجا تو فضای مجازی کلی دوره اموزشی هست برای مدیریت بحران.نگران نباشید

ببینید، بستگی داره البته همین که فرمودید،داماد معتاده،خودش یه چالش هست.اینجا شما باید یه کاری کنید،ا ...

من همه چی برام مهمه 

خوش قد و بالا بودن 

تحصیلات 

سطح درآمد 

چهره دلنشین 

ادب .احترام محبت اهل نماز روزه بودن  

دنیا دوست و خسیس و حسود نبودن اهل حرص نبودن اهل کنترل خشم بودن صبور و چشم سیر بودن خوش قلب بودن اهل کار و صادق و متعهد 

حالا همچین فردی ممکنه تو خونواده اون چالش ها باشه 

بله کاملا فرمایشاتون درسته،ولی شان شما و امثال شما بالاتر از اینه که در اقوام همسرتون بخواد حتی یک ...

نه اینا که از نظر بنده بحران نیست 

مسیله اینه آیا صبر کنم یا سنم بالا میاره و معلوم نیست کی خواستگار بیاد و ویکی بشه