2777
2789

من ۱۵سالمه و تازه وارد دبیرستان شدم 

من شخصیت اجتمایی دارم و با کسی که اجتمایی باشه میتونم به راحتی ارتباط بگیرم 

توی راهنمایی خیلی شاد بودم و کل کلاس دوستام بودن..

من اولین روزی که وارد مدرسه شدم لبخند زدم سلام کردم و...

روز های بعد خیلی چیز ها تغییر کرد...من خیلی نادیده گرفته می‌شدم با اینکه سعی کردم با بچه ها حرف بزنم و ارتباط بگیرم...مثلا گاهی وقتا که معلم تو کلاس بود یک موضوعی پیش میومد من خواستم نظر زمانی که صحبت کردم بچه ها قیافه هاشون عوض شدن و بهم نگاه کردن 

مثلا یک دختره هست تو کلاسمون که بار ها من شنیدم پشت سرم بگه که چقدر من زشتم و..

یا دفعه پیش داشت میگفت کاشکی یک شاتگان داشتم تو سر کسایی که ازشون بدم میاد خالی میکردم منم فقط نگاهش کردم و لبخند زدم..

یا یک بار کل بچه ها غیبت داشتن و فقط چند نفر مدرسه بودن..ما امتحان تاریخ داشتیم و تنها کسی که ۲۰شد من بودم دو نفر دیگه هم خونده بودن..خود اون دختره گفت که وایسا زنگ تفریح بشه این موضوعی نیست ادم حرفش رو به شوخی میگیره ولی گفتم خب بچه های دیگه هم میخونن فکر کنم باید زنگ تفریح منتظر اون ها هم باشی گفت که نه من با تو مشکل دارم 

گفتم چرا؟و لال شد..

من خواستم با کلاس دهم تجربی هم ارتباط بگیرم مثلا جوری بود که یک دختره پیرسینگ ناف داشت و چند بار هم از چند نفر تعريف کردمم بعد چند روز خبر به من رسید که بچه ها فکر میکنن من به دخترا گرایش دارم🤣

من حتی خواستم مدرسه ام رو عوض کنم اولیام هم رفتن مدرسه صحبت کردن ولی ناظم و مدیر گفتن اهمیت ندن..و..

من باید چیکار کنم؟؟؟؟من درسم واقعا خوبه

حتی اونی که مسخرم میکنه نمره عادیش صفر هست..اصلا میگیم که مشکل منم‌اما چرا تو کلاس زبان من خیلی راحت حرف میزنم و دوست پیدا کردم یا اصلا من توی محیط زنانه هم‌بودم چون کار میکاپ انجام میدادم اونجا هم راحت بودم...

حتما حسودن ولشو کن محل ندع

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و موضوع اینه که من از مدرسه زده شدم..من مدرسه نمیزم هر روز به بهانه های مختلف موقع برگشتن از مدرسه هم گریه میکنم یعنی انقدر فشار روم هست..

اما بار ها معلم ها تعریف کردن که با اینکه نمیاد نمره هاش عالیه.. 

احتمالا همشون از قبل همکلاسی بودن تو که تازه اومدی رو بینشون قبول نمیکنن

اصلا یک موضوعی من و دونفر دیگه هم‌همکلاسی بودیم اما مثلا جوری نیستیم که ارتباط بگیرم

ولی اره اکثرا همکلاسی بودن

اخه به چی؟

حتما ب درست و قیافت یا هر چیز ک باعث شده اینجور بیشعوری کنن 

اونا مریضن ولشون کن هیچ وقتم نترس ازشون هار تر میشن تو راه خودتو برو 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

سال بعد این مدرسه نمون روانی ان

امشب حرفش شد..پدر مادرم گفتن که سال بعد من این مدرسه نمیرم..

بعد موضوع اینه من دارم شهریه میدم حداقلش باید آرامش داشته باشم که ندارم