2777
2789
خدا لحظه ای مار به خودمون وا نگذاره.بهضیا فکر میکنن چون مجازیه هرکاری کنند ایرادی ندارهواقعی ک نیست ...

همچنین🙏🏻

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خدا لحظه ای مار به خودمون وا نگذاره.بهضیا فکر میکنن چون مجازیه هرکاری کنند ایرادی ندارهواقعی ک نیست ...

باور نمیکنم این حجم از گناه رو کردید تو یه تاپیک 

تهمت توهین تجسس 

اما من شما رو به خدا وا میگذارم امیدوارم سر پل صراط ببینمتون 

چون نمی‌گذرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نمیکنم این حجم از گناه رو کردید تو یه تاپیک تهمت توهین تجسس اما من شما رو به خدا وا میگذارم امی ...

مگه نگفنی نیام؟ چرا ول نمیکنی منو؟

من گناه کارم اوکی🙂

شما نیستی دختر عموته

دوستته

دختر خالته

همکارته…😇

چرا پس شما به خودت گرفتی؟🥲

بعدشم من نگفتم نگم کی هستی؟ خودت نگفتی بگو؟

الان شد تجسس؟

شما ک نیستی دختر عموته پس چرا شما نمیگذری از من🫠🫠🫠

چرا شد تهمت؟🧐🫣

به نظرم هیچی نگی بهتره.

هی داری خراب‌ترش میکنی

ممنونم ک نگران اون دنیای منی🕊️

کار خوبی میکنی منو به خدا واگذار میکنی

کی بهتر از خدا؟

انشاالله شماهم اون دنیا وقتی تک تک تاپیکات حرفات

رو مثل فیلم نشون دادن شرمنده شریک زندگیت نشی.

دیکه هزچقدر بنویسی نخونده پاک میکنم

به من چه شما کی هستی

چی هستی

چرا اینارو میگی

من فقط عمیقا ناراحت شدم برای اون ادم ک تو نیستی..!

خدا نگهدار تا اون دنیا👌🏻🙏🏻

💕

مگه نگفنی نیام؟ چرا ول نمیکنی منو؟من گناه کارم اوکی🙂شما نیستی دختر عموتهدوستتهدختر خالتههمکارته…😇چ ...

بله تجسس میگم چون ندونسته تاپیک ها رو با هم قیاس میکنی و نمیدونی این تاپیک ها مال یه نفره یا دونفر .تجسس هست چون حتی اگر یک درصد به قول خودت اون خانوم با من یکی هستیم شعور رفتار داشتی  

اگر فهم مناسب داشتید تاپیک دیگری رو با تصورات خودتون به هم نمیزدید 

توهین کردی روانیتم خوندی 

بخداوندی خدا ازت نمی‌گذرم 

آن شاال..‌نتیجش رو خیلی زود ببینی 

تو میگی دروغ تو فضای مجازی 

بعد نمیگی تهمت یعنی چی تجسس یعنی چی 

من هرگز به خودم اجازه نمی‌دم تاپیک قبلی یک نفر رو بخونم چون می دونم ممکنه قضاوت نابه جا کنم و به من ربطی نداره کاربری مال کیه کدوم تاپیک مال کیه برای من مهمه دغدغه ای که به خاطرش تاپیک زده رو کمک کنم 

توهین میکنید روانیتم میگی 

بخدا ازتون نمی‌گذرم آن شاال...به نتیجه بد رفتار تون گرفتارشید 

کاملا شخصیت خاله زنک دارید و تصوری و جالبه روایت هم میخونید 

مگه نگفنی نیام؟ چرا ول نمیکنی منو؟من گناه کارم اوکی🙂شما نیستی دختر عموتهدوستتهدختر خالتههمکارته…😇چ ...

اولش بهت اعتنا نکردم فکر کردم متوجه اشتباهات میشی و میری بعد باعث انحراف تاپیک بعد میگی بزمت با مردان رو به هم نمی‌زنم 

به خدا واگذار کردم

[QUOTE=399674368]مگه نگفنی نیام؟ چرا ول نمیکنی منو؟ من گناه کارم اوکی🙂 شما نیستی دختر عموته دوستته دختر خالته ه ...[/QUOTEهر چی دلت میخواد میگی بعد میگی تو چرا حرص میخوری اگر نیستی 

من الان بهت بگم تو همون زن خائنی هستی که چند سال پیش اینجا بودی بعد هم اصرار کنم و به قول خودت تو مجازی که دروغ هم دروغه 

تهمت بزنید باعث آبروی دیگری بشی بعد بگی چرا حرص میخوری بذار هر توهینی میکنم بکنم چون تو همونی !!!! 

بعد میگی ناراحت چرا میشی 

کسی که مورد تهمت واقع میشه آیا حرص نمیخوره 

الان تاپیکاتون رو نگاه کردم از این کار نفرت دارم اما باورم نشد با این سطح میگید مشاورم 

با این سطح فکر و درک  

رسمی و ارشد هستم

یااا خدااا ینی یه کارمند رسمی فقط 15 تومن حقوقشه؟؟ چه بد!! فک کن از خونه زندگیت و بچت و استراحتت و... بزنی ک فقط ماهی 15 تومن گیرت بیاد! تورم صد درصد و اونوقت اینم وضعیت حقوق یک کارمند رسمی!! واقعا دولت مسخره کرده خودشو!! خواهرم من جای شما باشم اول منطق رو در نظر میگیرم بعد احساساتمو جدی میگیرم.. شما ببین از کدومه اینا خوشت میاد و میتونی یک عمر کنارش زندگی کنی و کل زندگیتو باهاش شریک بشی.. معجزه هایی ک عشق در زندگی مشترک میکنه رو در هیچ چی نمیتونی پیدا کنی... بعدشم خونوادشم خیلی مهمه.. ببین کدومشون خونواده درست و حسابی داره.. اول بسنج بعد تصمیم بگیر.. 

والا اگر دروغ بگم

گلم نگفتم ک دروغ میگی.. فقط ب وضعیت جامعه متاسف شدم.. آخه ب 15 تومن چی میدن.. باز خداروشکر شما مجردید ولی صدتا امثال شما سرپرست خانوارن ک با 15 تومن فقط اجاره خونه میشه داد... 

گلم نگفتم ک دروغ میگی.. فقط ب وضعیت جامعه متاسف شدم.. آخه ب 15 تومن چی میدن.. باز خداروشکر شما مجردی ...

بله واقعا درد داره بخدا تعداد مدرک هام رو بگم باور نمیکنی