2777
2789
عنوان

کسی بوده از خانما چهل یا زیر چهل عمل بستن لوله انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 37سالمه...سه هفته پیش ،فرزند سوم زایمان کردم.دوتا قبلیم طبیعی بود.همین پیشنهاد شما رو شما رو به دکترم دادم یعنی سزارین بابستن لوله...گفت اصلا امکان پذیر نیست...

بااین قانون جوانی جمعیت از زمان پریود تا یائسگی باید باردار بشی😒

من 37سالمه...سه هفته پیش ،فرزند سوم زایمان کردم.دوتا قبلیم طبیعی بود.همین پیشنهاد شما رو شما رو به د ...

من دکترم رضایت داد خداروشکر.ببینم چی میشه.زایمانتون سخت بود یا خوب بود؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

رفته بودم برای طبیعی ،ولی سربچه گیر کرد طبیعی به دنیا نیومد.سزارین شدمخوب بود خداروشکر

بچه اولتون بود؟من ک سر دخترم واقعا جرواجر شدم حاضر نشدن سزارینم کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه اولتون بود؟من ک سر دخترم واقعا جرواجر شدم حاضر نشدن سزارینم کنن

نه سوم

دوتای قبلی طبیعی بودم

این نمیشد اصلا بچه وارد کانال زایمان نمیشد 14ساعت صبر کردن.مجبور شدن سزارین کنن

نه سومدوتای قبلی طبیعی بودماین نمیشد اصلا بچه وارد کانال زایمان نمیشد 14ساعت صبر کردن.مجبور شدن سزار ...

از سزارینتون راضی بودین؟درد بخیه و نقاهت بعدش چقدر طول داد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از سزارینتون راضی بودین؟درد بخیه و نقاهت بعدش چقدر طول داد؟

خود سزارین که عالیییی بود.بدون هیچ دردی در کمتر از دو دقیقه بچه رو بهم دادن.ولی خب سختیاش بعد عمل شروع میشه.دو روز اول واقعا سخت بود.اصلا نمیشه تکون خورد.حتی سرفه و عطسه و خنده هم نمیشه کرد.کم کم توانایی قبل به دست میاد.من الان بعد سه هفته تقریبا شدم مثل قبل.

خود سزارین که عالیییی بود.بدون هیچ دردی در کمتر از دو دقیقه بچه رو بهم دادن.ولی خب سختیاش بعد عمل شر ...

یعنی سه هفته زمان برد سر پا شدین؟بچه مدرسه ای نداشتین؟من بیشترین نگرانیم دخترمه کلاس دومه باید خوذم ببدارش کنم کاراش کنم  بدم یرویس ببرش.زایمانم مبفته تو امتحانات فک کنم  زمان رسیدگی ب او ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وا ینی چی... بگو لوس بازی در نیاره