من میخوام لوله هام ببندم.باردارم ۳۹سالمه .زایمان های قبلم طبیعی بود.ولی قصدم اینه سزارین کنم با بستن لوله ها.با ی دکتر هم صحبت کردم حرفی نداشت اسم هم نوشتم.ولی امروز با ی ماما صحبت کردم گفت از من میشنوی طبیعی انجام بده .و هیچجا قبول نمیکنه ببندن و نامه از چن جا میخاد.و اصرار داشت بیام برای طبیعی.حتی سر پسرم هزینه گرفت ولی الان ازش پرسیدم گفت بیمارستان ما هزینه نمیگیره و تمام خدمات رایگانه...اصلا حرفاش شوکه شدم حتی قبول نکرد ک قبلا هزینه میگرفته.و مثل کسی ک حرفاش شنودباشه صحبت میکرد.ولی من هیچ راه جلوگیری ندارم قصدم اینه لوله هام ببندم،اینم بگم شوهرم خودش انجام نمیده ولی از من میخاد ن دیگه توان بچه دارم ن حوصلش.میشه کسی انجام داده باشه زاهنمایی کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 37سالمه...سه هفته پیش ،فرزند سوم زایمان کردم.دوتا قبلیم طبیعی بود.همین پیشنهاد شما رو شما رو به دکترم دادم یعنی سزارین بابستن لوله...گفت اصلا امکان پذیر نیست...
بااین قانون جوانی جمعیت از زمان پریود تا یائسگی باید باردار بشی😒
از سزارینتون راضی بودین؟درد بخیه و نقاهت بعدش چقدر طول داد؟
خود سزارین که عالیییی بود.بدون هیچ دردی در کمتر از دو دقیقه بچه رو بهم دادن.ولی خب سختیاش بعد عمل شروع میشه.دو روز اول واقعا سخت بود.اصلا نمیشه تکون خورد.حتی سرفه و عطسه و خنده هم نمیشه کرد.کم کم توانایی قبل به دست میاد.من الان بعد سه هفته تقریبا شدم مثل قبل.
خود سزارین که عالیییی بود.بدون هیچ دردی در کمتر از دو دقیقه بچه رو بهم دادن.ولی خب سختیاش بعد عمل شر ...
یعنی سه هفته زمان برد سر پا شدین؟بچه مدرسه ای نداشتین؟من بیشترین نگرانیم دخترمه کلاس دومه باید خوذم ببدارش کنم کاراش کنم بدم یرویس ببرش.زایمانم مبفته تو امتحانات فک کنم زمان رسیدگی ب او ندارم