2777
2789
عنوان

بارداری دوم دوستم

216 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها دوستم ی دختر دوساله داره باز بارداره این یکی پسره دوماهه دیگ میاد من دعواش کردم  یعنی درسته ک بمن مربوط نیس ولی دوستم سنش کمه و شوهرش هم بیکاره منم ازسردلسوزی نصیحتش کردم چون میدونم وضع مالی خوبی ندارن  الان عذاب وجدان گرفتم میگم زنگ بزنم بهش عذرخواهی کنم 

یارب العالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عالیه وحق داره خوشحال باشه

هیچ‌ فرقی نداره وقتی بچه سالم و صالح باشه مایه افتخار پدر و مادر باشه خوشحالی داره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

باش گلم کاش اصلا اول صبحی ب من نمیگفت اخه خیلی خوشحالم بود ک پسردارشده

الاهی بگردم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پسر عالیه وحق داره خوشحال باشه

از چ نظر؟

منم پسرم دوماهشه بگو ذوق کنم🤣🤣🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.