2777
2789
عنوان

کسی بوده از خانما چهل یا زیر چهل عمل بستن لوله انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 130 پست
ی بار گذاشتم بدنم بعد دوساا واکنش نشون داد افتادم لکه بینی..بعد ک دراوردم باردارشدم

اسمشونو نمیدونم ولی ازونا ک گرونه میگن اخه علائم لک ایما نمیده

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

من یه زمانی بچه دومم ناخواسته باردار بودم ،رفته بودم سونو ،اونجا یه خانوم روستایی دیدم از لحاظ تیپ و ...

واای خدا نکنه دیگه اینطوری نگید.مگه با لوله بستع بارداری میشه؟😫

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت حامله میشی.... من جونم درومده تا این یدونه رو تا ۶ ماه رسوندم🥺

من الکی باردار میشم اولی باردار شدم با دارو‌تنبلی تخمدان بعد سری بعد زایمانم بدنم اماده بارداری میشه هشت ماه بعدش دوباره باردارشدم سقط کردم.بعد دوباره باردارنمیشدم چسبندگی لوله و بهم خوردگی هورمونی بعد دوسال درمان باردارشدم بعد زایمان زرت با ی بار رابطه بدون جلوگیری باردارشدم باز سقط کردم دستگاه گذاشتم بدنم واکنش نشون داد،دراوردم تا یکسال پریود نمیشدم هورمونام بهم ریختع بود بعد با اون شرایط باردارشدم 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اسمشونو نمیدونم ولی ازونا ک گرونه میگن اخه علائم لک ایما نمیده

من چند ماه لکه بینی شدم ،داروهای دکترم جواب نمبداد قطع نمیشد تا دراوردم قطغ شد.اتفاقا من مسی گذاشته بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واای خدا نکنه دیگه اینطوری نگید.مگه با لوله بستع بارداری میشه؟😫

من نمیدونم عزیزم اون خانوم اونروز به من گفت هنوز که هنوز یادمه ،تازه من اونروز خودم  خیلی ناراحت بودم ،بچه ی اولم هنوز شیر میخورد باردار شدم😁😂احتمالا لوله هاش درست نبستن ،اطلاعات ندارم در این حد ..ولی این اتفاق خیلی کم عزیزم ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من الکی باردار میشم اولی باردار شدم با دارو‌تنبلی تخمدان بعد سری بعد زایمانم بدنم اماده بارداری میشه ...

میگم دیگه... منم زرتی حامله میشم ولی سقط مکررم.... واقعا خستم چرا باید بخاطر بچه دار شدن که اکثرا عادی میشن من انقد درد رو تجربه کنم هرروز☹️

خیلی خوبه اگه دکترت قبول کرده. منم چهارتا بچه دارم دکتر قبول نکرد

من 39سالمه.خواستم سرارین اختیاری بشم قبلیا طبیعی بود.خواستم اختیاری بشم ک همرمان برام ببنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من الکی باردار میشم اولی باردار شدم با دارو‌تنبلی تخمدان بعد سری بعد زایمانم بدنم اماده بارداری میشه ...

اون دوتا رو خودت عمد سقط کردی یا خودشون سقط شدن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

من چند ماه لکه بینی شدم ،داروهای دکترم جواب نمبداد قطع نمیشد تا دراوردم قطغ شد.اتفاقا من مسی گذاشته ...

چی بگم... امیدوارم بستن لوله رو بتونی انجامش بدی

ینی ما زمانایی که بچه نمیخوایم شوهرم جوری پیشگیری میکنه که نگم برات🤣

من نمیدونم عزیزم اون خانوم اونروز به من گفت هنوز که هنوز یادمه ،تازه من اونروز خودم خیلی ناراحت بود ...

شاید دکترش براش خوب نبسته یا بعضیا الکی میگن بستن شاید نبسته باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...