2777
2789
عنوان

کسی بوده از خانما چهل یا زیر چهل عمل بستن لوله انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 130 پست
وای توام مثل منی شوهرت از اون ور رد بشه تو حامله ای

من مشکلات داشتم تنبلی تخمدان بهم خوردگی هورمون.من یکسال پریود نمیشدم رفتم باشکاه ی کم ب خوذم برسم اصلا با این شرایط باورم نمیشد بارداربشم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت از خودش میگه چهارتا مقاله نشونش بده قانعش کن

میگفت برای من عوارض داره و مشکل پروستات و....حالا چ بهونه چ راست بگه،دیگع برای من جای ریسک نیس چون ما جلوگیری نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

میگفت برای من عوارض داره و مشکل پروستات و....حالا چ بهونه چ راست بگه،دیگع برای من جای ریسک نیس چون م ...

عزیزم شوهرتون پزشک متخصص یا محققه؟ خب اشتباه میگه!

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
گذاشتم بدتم واکنش نشون داد یهوی بدنم افتاد لکه بینی دوتا دکتر عوض کردم داروهای ک میدادن اصلا قطع نکر ...

خب شاید اونی که گذاشته خوب نبوده،جای دیگه برو و بگو قبلا اینطوری شدی

عزیزم شوهرتون پزشک متخصص یا محققه؟ خب اشتباه میگه!

نمیدونم خودش گفت موقع ارضا مرد کامل ارضا نمیشع تو کیسه میمونه و فشار ب پروستات میاد.نمیدونم کی بهش گفته اینا رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ایشالا بسلامتی😍ولی منم بچه زیاد دوس داشتم که با این وضعیتم دیگه غلط بکنم

واقعا همش دارم میگم چرا..خدایا توانی به من بده یا شوهرم حداقل همکاری بامن کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب شاید اونی که گذاشته خوب نبوده،جای دیگه برو و بگو قبلا اینطوری شدی

جای خوب رفتم.ماما معتبری بود.جنس مسی گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

با دمنوش چطور میفته خیلی درصدش پایینه،قرصا رو شما از کجا تهیه کردید؟من اونروز پرسیدم ۵ تاش ۵ میلیون ...

راستش سختی زمان بچه اولم خیلی کشیدم چون شوهرم راضی نبود سر سختانه میگفت سقط کن ولی من نگهش داشتم و استرس زیادی کشیده بودم و بعد دنیا اومدن عزیز دردونه شد.دیگه توان نگهداری بچه دیگه نداشتم بچه اولم هشت نه ماهش بود.دیگه ی سر  نشستم با خدا حرف زدم ک اگه حکمته نگه دارم حکمتی نیس با این دم نوش میفته.بعد خورذن فردا کمر درد و راحت مثل پریودی اومد و رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...