2777
2789
عنوان

کسی بوده از خانما چهل یا زیر چهل عمل بستن لوله انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 130 پست
یعنی سه هفته زمان برد سر پا شدین؟بچه مدرسه ای نداشتین؟من بیشترین نگرانیم دخترمه کلاس دومه باید خوذم ...

سرپا که از همون روز اول تلاش کردم راه برم خودم کارامو انجام بدم.دوتا بچه مدرسه ای داشتم.نمیشد به امید کسی باشم.ولی خب درد هم داشتم.الان ولی دردهام خیلی کمتره .راحت تر کارامو میکنم

سرپا که از همون روز اول تلاش کردم راه برم خودم کارامو انجام بدم.دوتا بچه مدرسه ای داشتم.نمیشد به امی ...

چطور ب بچه ها میرسیدی؟من الان نگران دخترم ک مدرسه می‌ره موندم موقع زایمانم بفرستمش یانه.چون اصلا از پس خودش برنمیاد من دارم کاراش می کنم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان تو این سن قبول می کنن؟دوتا سقطم داشتم

وقتی  دکتر قبول کرده لابد میشه انجام داد

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یه چیزی بگم عزیزم شوهرت خودشو راحت کرده نه بچه‌میخا نه جلوگیری میکنه نه میره میبندهواقعا اذیت نشه یه ...

چی بگم واله..جلوگیری هم نمیتونه کنه باید رها کنه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممنون عزیزم.علایم دیگه دردی پریودی بهم خوردن هورمون یا چیزی نداشتی ک پشیمون بشی؟منم رابطه بدون استر ...

من اینطور شنیدمزیر 30بهتر تا بالای 30بهخاطر همین عوارض من فقط درد پریودیم زیاد شده وداغونم میکنه هربدن با بدن دیگه فرق داره به نظرمن همه ادمها مریض میشن چه با بستن چه با نبستن اما خیال خودت راحت که محکم استرس نمیکشی من از این بابت راحت راحتم این مهمه دیگه حوصله بچه داری ندارم 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

من اینطور شنیدمزیر 30بهتر تا بالای 30بهخاطر همین عوارض من فقط درد پریودیم زیاد شده وداغونم میکنه هرب ...

واقعا منم همین میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...