من میخوام لوله هام ببندم.باردارم ۳۹سالمه .زایمان های قبلم طبیعی بود.ولی قصدم اینه سزارین کنم با بستن لوله ها.با ی دکتر هم صحبت کردم حرفی نداشت اسم هم نوشتم.ولی امروز با ی ماما صحبت کردم گفت از من میشنوی طبیعی انجام بده .و هیچجا قبول نمیکنه ببندن و نامه از چن جا میخاد.و اصرار داشت بیام برای طبیعی.حتی سر پسرم هزینه گرفت ولی الان ازش پرسیدم گفت بیمارستان ما هزینه نمیگیره و تمام خدمات رایگانه...اصلا حرفاش شوکه شدم حتی قبول نکرد ک قبلا هزینه میگرفته.و مثل کسی ک حرفاش شنودباشه صحبت میکرد.ولی من هیچ راه جلوگیری ندارم قصدم اینه لوله هام ببندم،اینم بگم شوهرم خودش انجام نمیده ولی از من میخاد ن دیگه توان بچه دارم ن حوصلش.میشه کسی انجام داده باشه زاهنمایی کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون لولهام میخام ببندم.همش نگرانم ک مشکل حادی برام پیش بیاد.من کلا پریود نمیشدم ک نگران خونریزی پریود باشم فوقش لکه بینی بشه. از اینکه تو جا بیفتم کسی کمکم نباشه ،ب کارام نرسم ،افسردگی بعد زایمان بگیرم.نتونم از س تا بچه مراقبت کنم میترسم.من کلا احساس ناتوانی زیاد می کنم ب کارای خونم الان نمیرسم خستم کسلم بی حوصلم..ریخت و پاش خونم زیاده.همین الان تو این دوتا موندم چطور ب سومی برسم.اینا نگرانم می کنه 😔
چطور ب بچه ها میرسیدی؟من الان نگران دخترم ک مدرسه میره موندم موقع زایمانم بفرستمش یانه.چون اصلا از ...
به سختی
خیلییی سخته.نه خواب دارم نه خوراک...غذا که عجله ای و ایستاده چندتا قاشق میخورم.خواب روزی چندتا نیم ساعت...اصلا بعد زایمانم2ساعت پشت سرهم نخوابیدم😔یا به نوزادم میرسم یا درس بچه ها...
من روز زایمانم بچه ها رو نفرستادم مدرسه.یک روز غیبت داشتن