2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم کلا در مبحث خواستگاری اخلاقیات عجیبی داره

ما گفتیم 300 تا اونام قبول کردن هیچ حرفی نزدن گفتن هرچقدر بگین ما قبول میکنیم رسم نداریم سر دختر چونه بزنیم کار جالبی نیست فلان

رفتیم محضر اونجا گفتن ۱۱۴ تا میشه فقط😂

🌱🕊🖤
واقعا؟؟؟؟ولی دوروبرم میبینم حس میکنم اتفاقا خودمو خیلی کم میگیرم جدی میگمااادوستام شوهر میکنن چه مرا ...

دم دور و بریات گرم. بنظرم از خواسته هات کوتاهم نیا والا چیه جدیدا دخترا رو میدن پسرا رو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من که ایرانی هستم از تاپیک هام که کاملا مشخصه ولی اگه نبودم هم به حرف خرابی مثل شما که تو بارداری زی ...

خراب تویی احمق به درد نخور،وقتی راجب چیزی علم و اطلاعات نداری نظر نده،یه نگاه به امضات بنداز بی ذات

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
میشه بگی ازدواج اولین که با عشق بود چرا به مشکل خوردین؟اگه دوست داری بگو

دهن بینی،دخالت هردوخانواده ها،سنمون کم بود لجولجبازی کردیم همین.هیچکدوم نجنگیدیم واس هم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خداروشکر عزیزم مرسی از نظرت

قربونت گلم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪