روز خاستگاری من دایی شوهرم میگفت ما رسم داریم 50 میلیون پول مهر میکنیم عموم برگشت گفت مگه داری افغانی میبری خلاصه مهریه من 140 تاسکه شد و مادر شوهرم همون روز خاستگاری میگفت مهریه دخترمو میخام آب زلال و جارو بزارم فلان.. حالا روز خاستگاری خاهر شوهرم شده همون دایی عه برگشته میگه رسم ما 130 تا سکه اس خجالت کشیدم بگم چ زود ب زود رسمتون اپدیت میشه حالا عجیب تر اینکه روز عقد رسمی تو محضر عاقد گفت مهریه عروس خانوم چندتاست پدرم گفت 70 تا😐😴بدون مشورت. با ما
شاید دوست دارن با هموطن خودشون ازدواج کنناونا هم آدم هستن چرا ناز و ادا نداشته باشن؟؟چون کشورشون جنگ ...
عموم این حرف و زد و اتفاقا بی احترامی نکرد چون. افغان ها زمانی ک میخان دختر و خاستکاری کنن ب پدر عروس پول میدن عموی منم میگفت مگه ما افغانیم ک پول بگیریم ما رسم و رسوممون از قدیم سکه بوده
تاریخ تولددخیلی دهن پر کنه بابا لامصب شما ک نمیخایید بدید همون تاریخ تولد و مهر کنید دیگه یه جوری چو ...
آره بخدااا
این مهریه فقط یه عدده
نمیدونم چرا انقد براش چونه میزنن
دیگه بابام جزو شروط سه دنگ از یه زمین هم گفت بنویسن
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
۷۰۰ سکه مهریهجهاز با همسرم بودخرج عقد و عروسی طلا هم خریدخداروشکر برای وجودش
خدا حفظش کنه
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
اونا که با ۱۱۴ تا اوکی بودن و میخواستن روز عقد هم بوده 😕😐
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خوب بودن خداروشکر بد نیست خوبه ولی باید باهاش با سیاست باشی وگرنه به چوخ میرم😂😂
تلگرام آشنا شدیم😁