2777
2789

منی ک دوبار تجربه دارم بذار بگم،بنظرم مهریه زیادملاک نیس من ازدواج اولم باطرف ۴سال عشقو عاشقی‌کرده بودم،ازدواجم ینی سنتی نبود خب؟بعد سر این مهریه بحثمون شد من میگفتم تاریخ تولدم‌اونا میگفتن نه،خلاصه بهشون گفتم اگ ی روز جداشم من هیچ‌مهریه ای رو نمیگرم ازتون،بزور ۵۰۰سکه کردیم،۶ماه بعد عروسیمون مشکلات شروع شد و طلاق توافقی....من حتی مهریمو ب اجرا هم نذاشتم،واقعا دردسر داره،حتی اگ میذاشتمم،چون طرف هیچی‌نداشت باید اسیرمیشدم ازجوونیم‌میگذشتم...خلاصه طلاق ک گرفتم درعرض۴ماه ازدواج کردم دوباره،اینسری سنتی بود کاملا،ولی مهریه رو رو ۲۰۰میلیون کردیم،بدون هیچ اعتراضی،خداروشکر ۴سال میگذره اززندگیم خیلی راضبم❤

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شوهرم پولدار نیست خوب بودن خداروشکر بد نیست خوبه ولی باید باهاش با سیاست باشی وگرنه به چوخ میرم😂😂ت ...

اها مس خودت ماهیگیر خوبی هستی

کی اخه خونه مهر میکنه ب ۷ پشت عربیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مس خودت ماهیگیر خوبی هستیکی اخه خونه مهر میکنه ب ۷ پشت عربیه

😅😅😅 تازه من کلی خواستگار داشتم سرم دعوا بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منی ک دوبار تجربه دارم بذار بگم،بنظرم مهریه زیادملاک نیس من ازدواج اولم باطرف ۴سال عشقو عاشقی‌کرده ب ...

میشه بگی ازدواج اولین که با عشق بود چرا به مشکل خوردین؟اگه دوست داری بگو

میشه بگی ازدواج اولین که با عشق بود چرا به مشکل خوردین؟اگه دوست داری بگو

اکثرا کسایی ک تو سن کم و با قلبشون یکی انتخاب میکنن ب مرور ب مشکل میخورن چون معیارهاشون با توجه ب سنشون عوض میشه مثلا خودم تو سنی ک عقد کردم ب هیچی جز اینکه دارم ب عشقم میرسم فکر نمیکردم ولی اگه با این عقل و سن قرار بود ازدواج کنم قطعا معیار ها و شرایط خاصی داشتم

مجردم ۲۰۰ تا در نظر دارم خاستگارام‌میگن زیاده بعلاوه نصف خونه ای که داره یا قراره بخره خودمم شاغلم ...

یکم توقعت بالاس ها

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مجردم مهریه هر چی بگه قبول میکنم ولی حق طلاق حق مسکن حق اشتغال رو میخوام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از سایت برو بیرون افغانی

من که ایرانی هستم از تاپیک هام که کاملا مشخصه ولی اگه نبودم هم به حرف خرابی مثل شما که تو بارداری زیگیل و تبخال زدی جای نمی‌رفتم 🙁

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم