روز خاستگاری من دایی شوهرم میگفت ما رسم داریم 50 میلیون پول مهر میکنیم عموم برگشت گفت مگه داری افغانی میبری خلاصه مهریه من 140 تاسکه شد و مادر شوهرم همون روز خاستگاری میگفت مهریه دخترمو میخام آب زلال و جارو بزارم فلان.. حالا روز خاستگاری خاهر شوهرم شده همون دایی عه برگشته میگه رسم ما 130 تا سکه اس خجالت کشیدم بگم چ زود ب زود رسمتون اپدیت میشه حالا عجیب تر اینکه روز عقد رسمی تو محضر عاقد گفت مهریه عروس خانوم چندتاست پدرم گفت 70 تا😐😴بدون مشورت. با ما
منی ک دوبار تجربه دارم بذار بگم،بنظرم مهریه زیادملاک نیس من ازدواج اولم باطرف ۴سال عشقو عاشقیکرده بودم،ازدواجم ینی سنتی نبود خب؟بعد سر این مهریه بحثمون شد من میگفتم تاریخ تولدماونا میگفتن نه،خلاصه بهشون گفتم اگ ی روز جداشم من هیچمهریه ای رو نمیگرم ازتون،بزور ۵۰۰سکه کردیم،۶ماه بعد عروسیمون مشکلات شروع شد و طلاق توافقی....من حتی مهریمو ب اجرا هم نذاشتم،واقعا دردسر داره،حتی اگ میذاشتمم،چون طرف هیچینداشت باید اسیرمیشدم ازجوونیممیگذشتم...خلاصه طلاق ک گرفتم درعرض۴ماه ازدواج کردم دوباره،اینسری سنتی بود کاملا،ولی مهریه رو رو ۲۰۰میلیون کردیم،بدون هیچ اعتراضی،خداروشکر ۴سال میگذره اززندگیم خیلی راضبم❤
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
میشه بگی ازدواج اولین که با عشق بود چرا به مشکل خوردین؟اگه دوست داری بگو
اکثرا کسایی ک تو سن کم و با قلبشون یکی انتخاب میکنن ب مرور ب مشکل میخورن چون معیارهاشون با توجه ب سنشون عوض میشه مثلا خودم تو سنی ک عقد کردم ب هیچی جز اینکه دارم ب عشقم میرسم فکر نمیکردم ولی اگه با این عقل و سن قرار بود ازدواج کنم قطعا معیار ها و شرایط خاصی داشتم
مجردم مهریه هر چی بگه قبول میکنم ولی حق طلاق حق مسکن حق اشتغال رو میخوام
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من که ایرانی هستم از تاپیک هام که کاملا مشخصه ولی اگه نبودم هم به حرف خرابی مثل شما که تو بارداری زیگیل و تبخال زدی جای نمیرفتم 🙁
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم