2777
2789
عنوان

کی از کارای اداری بهزیستی سر درمیاره سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست
دیگه هرچه اداره گفته انجام بدین شاید شهرشما با شهرمافرق داره تلفنی هم میتونی بپرسیحتما پیگیری کن حتی ...

اره صبح میریم دوباره ان شالله که قبول کنن و درست بشه چون واقعا یه چشمش خیلی خیلی کم میبینه درحد بیست درصد ممنونم از راهنماییتون عزیزم لطف کردین

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
دیگه هرچه اداره گفته انجام بدین شاید شهرشما با شهرمافرق داره تلفنی هم میتونی بپرسیحتما پیگیری کن حتی ...

سلام عزیزم ما امروز رفتیم ارجاع دادن به کمیسیون پزشکی نوبت گرفتیم برای پزشک معتمدشون اون اگه تایید کنه بعدش کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ما امروز رفتیم ارجاع دادن به کمیسیون پزشکی نوبت گرفتیم برای پزشک معتمدشون اون اگه تایید ک ...

هرچه مدارک پزشکی دارین ببرین 

اون تایید کنه باید منتظرباشید تا جوابش بیاد 

بعد فکر کنم براش مرکز ومددکار تعیین کنند 

خودشون راهنماییتون می کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

حالا معلول که نیست شوهرم چشم راستش بینایی نداره درحد حاله نور میبینه فکر کنم به این مورد نقص عضو میگ ...

عزیزم بروفکرکنم‌قراربگیری چون دخترخاله ام یه گوشش ضعیفه هم سمعک رایگان دادن بهشون تاطه برادوتاگوشش یکی خیلی ضعیفه یکی کمتر.

هم مقداری کمی پول میدن 

برای کسی که نصف بدنش از سکته فلج شده چی فامیلمونه سر پرست خانواره طفلی اونم می‌تونه حقوق بگیره؟!

فکر کنم بشه برین سوال کنین

عزیزم بروفکرکنم‌قراربگیری چون دخترخاله ام یه گوشش ضعیفه هم سمعک رایگان دادن بهشون تاطه برادوتاگوشش ی ...

خداکنه عزیزم فعلا که دکتره تلفن جواب نمیدع که نوبت بگیریم هرچی زنگ زدم امروز 

هرچه مدارک پزشکی دارین ببرین اون تایید کنه باید منتظرباشید تا جوابش بیاد بعد فکر کنم براش مرکز ومددک ...

مدارک که نداریم اخه بچه بوده این اتفاق افتاده چندبارم جراحی شده دیگه همه چیز تارومار شده بعد بیست سال ولی واسه گواهی نامه که رفته بود پارسال چشم پزشک بهش گفته به امثال تو میگن یک چشم کلا یه چشمت بینایی نداری حتما این دکتر معتمد هم متوجه میشه دیگه چون قشنگ واضحه با نور گوشی که نگاه میکنم تو چشمش قرنیه چشم راستش هم کجو کوله هست هم کلا نصفه هست