2777
2789
عنوان

کی از کارای اداری بهزیستی سر درمیاره سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست
انشالا خدا کمکت کنه بشه یه راه حلی جلو پاتون بزارن

ممنونم عزیزم واسه دعای قشنگت ان شالله خدا حاجت رواتون کنه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
نه عزیزم فقط میدونم اینجور سوالا باید حضوری رفت اول برو بهزیستی اگه جواب درست ندادن برو کمیته امداد ...

من برای برادرم تو سایت کمیته امداد ثبت نام کردم 

مدد کارش یه خانمی بهم زنگ زد گفت برادرت مشکل و بیماری داره گفتم نداره ولی وضعیت مالیش داغونه دیگه دهک و همه چیشو چک کنید 

اگه میشه وام اشتغال زایی میخواد 

گفت حضوری فردا برو بخش وام سوال کنید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از کمیته امداد سوال کردم برای یه آقایی گفت مشکل و بیماری داشته باشه بهش حقوق می‌دیم

اهان حالا اگه بهزیستی جواب نگرفتیم کمیته میریم ممنونم عزیزم

اهان حالا اگه بهزیستی جواب نگرفتیم کمیته میریم ممنونم عزیزم

سایت سها کمیته امداد ثبت نام کن شوهرتو

چند روز طول می‌کشه زنگ میزنن توضیح بده بهشون 

بهت میگن چیکار کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من برای برادرم تو سایت کمیته امداد ثبت نام کردم مدد کارش یه خانمی بهم زنگ زد گفت برادرت مشکل و بیمار ...

واسه وام از کمیته باید جاده رو صاف کنی از بس بری و بیای دختر خالم اونقدر رفت تا اخر گرفت درحد سی تومن

حالا معلول که نیست شوهرم چشم راستش بینایی نداره درحد حاله نور میبینه فکر کنم به این مورد نقص عضو میگ ...

عزیزم همین هم معلولیت محسوب میشه 

تا جایی من می دونم باید اینترنتی برای کمیسیون پزشکی بهزیستی وقت بگیرید بعد مدارک پزشکی هرچه داره ببرین اونحاذخودشون دکتر دارن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

رفتیم بهزیستی کل استانمون گفتن باید بری بهزیستی منطقه نامه بدن واسه کمیسیون پزشکی حالا نمیدونم قبلش ...

نه وقتي ميگن كمسيون پزشكي يغني پزشك معتتمد خودشون

شما صدتا نامه هم ببري قبول ندارن 

💕

واسه وام از کمیته باید جاده رو صاف کنی از بس بری و بیای دختر خالم اونقدر رفت تا اخر گرفت درحد سی توم ...

ضامن هم خواستن ازش؟

اون پولو هر جور میخواد خودش می‌تونه خرج کنه ؟

عزیزم همین هم معلولیت محسوب میشه تا جایی من می دونم باید اینترنتی برای کمیسیون پزشکی بهزیستی وقت بگی ...

عه اخه صبحی رفتیم اداره کل بهزیستی استان گفتن اول برین بهزیستی منطقتون اونا نامه بدن واسه کمیسیون پزشکی بعد بیایید اینجا

رفتیم بهزیستی کل استانمون گفتن باید بری بهزیستی منطقه نامه بدن واسه کمیسیون پزشکی حالا نمیدونم قبلش ...

خودشون میفرستنتون دکترای طرف قراردادشون یانوبت میزنن براکمیسیون پزشکی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ضامن هم خواستن ازش؟اون پولو هر جور میخواد خودش می‌تونه خرج کنه ؟

اره ضامن هم میخواد پولم هرکاری میخوای یکن داداشم گرفت خرج ماشینش کرد خوبیش اینه چهار درصدیه سودش

خودشون میفرستنتون دکترای طرف قراردادشون یانوبت میزنن براکمیسیون پزشکی

اهان که اینطور ممنون از راهنماییت عزیزم

اره ضامن هم میخواد پولم هرکاری میخوای یکن داداشم گرفت خرج ماشینش کرد خوبیش اینه چهار درصدیه سودش

آخه گفتن پولو بلوکه می‌کنن که فقط خرج کاری که راه انداختی بکنی.

داداش تون عضو کمیته امداد بود ؟

آخه گفتن پولو بلوکه می‌کنن که فقط خرج کاری که راه انداختی بکنی.داداش تون عضو کمیته امداد بود ؟

نه لازم نیست عضو باشی که میگی وام اشتغال زایی میخوام مدارک شغلی ارائه میدی بعد میدن ولی دوندگی زیاد داره 

عه اخه صبحی رفتیم اداره کل بهزیستی استان گفتن اول برین بهزیستی منطقتون اونا نامه بدن واسه کمیسیون پز ...

دیگه هرچه اداره گفته انجام بدین شاید شهرشما با شهرمافرق داره تلفنی هم میتونی بپرسی

حتما پیگیری کن حتی حقوق هم ندهند مزایایی خواهدداشت

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶